joi, 30 iunie 2011

Idei delirante?

Este o postare mai veche de-a mea de pe un forum despre bushcraft. Cica daca pastrezi "oole" in mai multe cosuri e mai bine. Pastrez si aici o copie ca nu-mi cer drepturi de autor mie insumi.

"Ce face un om normal dupa ce mananca bine, e odihnit si mai citeste cate ceva despre lume. Fix...gandeste si nu e retard aplaudac!
Uite ce m-a pleznit(cu Z da?) pe mine in dimineata asta.
Citeam ceva articole(si carti) despre diversele metode economice macro, corelat cu zeitgeist. Na idei de om nebun si unde ma duce neuronul meu obosit.
Zeitgeist 1
Dumnezeu e minciuna, Isus e preluat din alte variante de Mesia si deci e un fals.
Banii sunt o idee deci sunt minciuna si nu sunt buni.
America(banca federala) controleaza lumea si fondurile ei. Deci economia e minciuna. Mai ales aia americana.
Zeitgeist II
Exista sistem utopic de trait(nu pentru toti desigur)din resurse regenerabile de energie. E bine.
S-au inventat sisteme economice fiabile si rezistente pentru 1000 de ani. Oooo noul regat biblic! Cel adevarat de data asta! Adevarata magie alba.
Zi germans nu ne lasa sa facem afacerea asta cu energia Bio, Eco, naturala ca pierd bani. Zi germans...bad people. Ganditi-va!
Zetgeist III Moving forward...backward!
Economia e praf, ne ducem pe p**a si deci ne trebuie o noua conduita morala, economica solida si cautam un nou sef de trib. La nivel planetar! Stim noi astia de-am facut filmul. Nu Zi germans!
Banii isi pierd din valoare desi Zi germans fac din ce in ce mai multi pe zi ce trece. Noi ceilalti 6.999.999.699 locuitori ai lumii nu contam ca oricum suntem prea multi.
Solutia magica(printre altele 1 milion) e sa le dam banii inapoi celor ce i-au inventat(zi germans). Fireste, doar simbolic. Sau depinde....fiecare poate crede ca aruncarea cu bani in sistemele bancare rezolva problema inflatiei modiale. Oricum dam bancilor in acelasi ritm. Doar ca acum se numeste returnare de credit. Lumea trebuie condusa de un supercalculator care stie el ce trebuie sa faca. Oamenii sunt de prisos. Veti sta pe plaja cu o Cohiba Siglo 2(pentru cei masochisti) si o pina colada tot restul vietii. Nu veti mai munci ever pentru bani. Va veti dezvolta doar prin citire, invatare si voluntariat obligatoriu pentru curatirea lumii de gunoaie. PET-uri, petrol, mucuri de tigari, etc. toata lumea trebuie sa stea in orase. Nimeni in zone rurale. Acolo se va produce mancarea. De care se va ocupa tot megacomputerul atotstiutor. Voi va veti delecta acasa, pe plaje(pe desktop de 5 metri diagonala desigur), veti asculta pasarelele in confortul fotoliului de acasa tocmai sa nu va osteniti sa urcati pe stanci si sa va rupeti gatu'; Computerul Mega, face totul pentru voi. Mai ales viata voastra. Ups...asta nu trebuia aici, dar putini stiu sa citeasca printre randuri. Si, si mai putini inteleg ce-i asteapta!
Filmul se incheie cu un munte de bani si multioameni (adica tot globul reprezentat de America bineinteles ) foarte fericiti ca am scapat de Ochiul dracului.

Acum iete ce ma duce pe mine mintea mea bolnava:

Zeitgeist I
Bai prostilor religia e o minciuna. Zeii adevarati sunt cei care conduc bancile. Oricum niciodata nu-i vedeti dar sunt mereu prezenti si omnipotenti. Banii nu trebuie sa stea la voi, ci la noi. Oricum va vom controla cu cipuri. Economia e praf ca sunteti multi. Vedeti continuarea ca nu veti pierde locurile voastre la spectacolul vietii. Oricum sunteti in primul rand. Noi... in compania spate.
Zeitgeist II
Noi va propunem o minciuna utopica(ca in 1984...filmul, nu anul) in care lumea are de toate. In realitate nu are nimic...dar are! Mai ales libertate si fara nevoie de bani. Cipul e o minciuna. Noi stim calea cea dreapta si va conducem catre prapastie. Pardon, drumul cel bun. Cei care au citit despre energie regenerabila vor fi predicatorii nostri ca e solutia optima pentru salvarea lumii. Gratis. Si vor munci pentru imbunatatirea lumii...tot gratis ca nu vor mai exista bani. Sic!
Zeitgeist III
Obligatoriu, banii sunt ochiul dracului si noua ne trebuie toti pentru refacerea lumii. De la zero. Oricum cipurile sunt viitorul. De ce sa mai vreti bani si mai ales ce placeri va pot da ei. Renuntati la toti si veti vedea ce bine va fi. Parol. Megacomputerul face tot pentru voi. Fix mai bine ca Dumnezeu ca e de-al nostru de pe piatra asta mica si aglomerata. Stie ce va trebuie. Nu va mai zbateti degeaba. Oricum va prindem si va f**em cu ea indoita.
Sa traiti fericiti...si bine! NLP pe fata. sau pregatire din timp?

Porcaria inimaginabila de mai sus e mai reala decat multe idei marete. Dati-va cu parerea sau dati cu pietre. Pentru optimisti exista roz. Eu am vazut maro! "

Descrierea pentru "Zi germans" o gasiti in Snatch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu