duminică, 24 iulie 2011

Bloguri, reclama , istorie antica si neaparat religie

Pe masura ce ma tot plimb prin bloguri, nu pot sa nu remarc ipocrizia unora referitor la reclame pe blogurile lor. Dai voie sa ti se puna o reclama la pastile de varza pe o Blogosfera crestin ortodoxa.
Inteleg sa se vanda cadelnite, icoane si pamatufuri de busuioc(si busuioaca de Bohotin ca tot e sangele lu' mnezeu) dar pastile de slabit..din varza?
Vindem coliva online, clopote si putem pune si reclama la prezervative, ca noi nu vrem sarcini nedorite pentru credinciosi! Noi vrem sa facem bani din clicurile unora care se plimba cu sobolanul pe icoana de reclama. E curat evreiesc sa facem un ban cinstit ortodox. Parerea mea...
Ne fixam pe picioarele din spate ca magarul din poveste sa nu vina papa in Romania(nu ca as fi pentru venire)dar ne inchinam la mumii(pardon..sfinti anticomunisti). Ce pielea mea are anticomunismul cu sfintii? Andrei si Pavel erau antisclavagisti si antifeudali? Pastram cadavre pentru prosteala mamailor care vor spera ca daca dau bani la popi si biserica, vor avea sansa de mumificare ca mumia din link?
Ne impinge ecumenismul de la spate si incercam supravietuirea(ca tot e la moda)cu coliva online, biscuiti din cereale(integrale), pastile de slabit si mumii sfinte?
Personal, as zice ca alea egiptene sunt mai sfinte dupa 4000 de ani!
Iar biscuitii?...mai bine era anafura! Paine uscata de la alte pomeni, niste vin ca biserica are podgorie! Macar faceti un ban cinstit cu ceva folositor enoriasilor si renuntati la metoda asta cre(s)tina!
E la moda astazi, Eliberarea Dacia crestina! Romani crestini in lupta cu neadevarul, minciuna satanei va pierii in razboiul sfant al dacilor. si alte imbecilitati crescute in mintea bolnava a clerului speriat de lipsa enoriasilor la slujbe.
Ce pielea mea are crestinismul cu Dacia? Dacii erau mithraisti! Poate, daca lumea bisericeasca sa aiba puterea sa recunoasca ca exista o legatura intre Mithra(care s-a nascut tot pe 25 dec, tot dintr-o fecioara)si Isus poate asa voi intelege legatura dintre cele 2. Altfel...mucles ca va pute gura a rahat maro!
Da! Dacii erau monoteisti in ultima lor perioada dar asta nu ii face crestini. Din ce ma duce pe mine capul, dacii erau monoteisti dinainte de nasterea lui Isus. Deci ce pielea mea are Dacia cu jidanul ala! Zamolxe(zeul unic si suprem in lume)a existat ca om pentru ca dacii l-au recunoscut ca om si nu ca zeu. Dacii l-au zeificat in urma cultivarii poporului sau. A fost illuminati-ul dacilor si crestinii de astazi considera mai pe ascuns ca si el era un fel de crestin. Radem glumim de greci si ramani cu politeismul lor de acum cateva mii de ani dar in Dacia monoteismul exista dinaintea si a lui Mithra... dar voi imi spuneti ca eu fabulez; la fel cum m-au invatat la scoala ca dacii au fost un popor pasnic. Mancati kkt bai! De Dacia s-a ferit si Alexandru cel Mare! Temüügin a trecut pe la noi, a furat cat a putut duce pe cal si a plecat. Asta e cotropire bai istorici? Istoria a fost scrisa de cei care au castigat dar nimeni nu vrea sa recunoasca pana la capat ca Dacia a fost vanduta si nu cucerita. A fost tradare la nivel inalt iar nu cotropita si supusa. Dacii preferau sa moara decat sa ajunga infranti. Natia asta a rezistat dezradacinarii, inca rezista si ne vom ridica iarasi sub Burebista si Zamolxe!
Curand! Foarte curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu