joi, 21 iulie 2011

Pornesc de astazi un mic serial despre unele curiozitati ale lumii in care traim. Voi incerca sa acopar cat mai multe detalii ale acestui sistem mondial pe care noi(fututii si pulimea) il alimentam in continuare cu ignoranta, frica si mai ales supunere. Daca reusesc sa alterez "gandirea" inchisa si refractara a oamenilor care vad lumea de astazi ca este de fapt un mare buboi purulent gata de explozie, consider ca sunt pe drumul cel bun.

DEMONSTRÁȚIE, demhttp://www.blogger.com/img/blank.gifonstrații, s. f. 1. Dovedire, pe bază de argumente și de exemple concrete, a realității unui fapt; demonstrare, argumentare. ♦ Șir de calcule, de raționamente etc. prin care se dovedește adevărul unei teoreme sau conținutul unei formule. 2. Procedeu de adâncire deductivă a adevărului unui enunț. 3. Manifestație publică cu caracter politic-social. 4. Exteriorizare a unui sentiment. ♦ Demonstrație de forță = concentrare și desfășurare a unor forțe militare cu scopul de a intimida. – Din fr. démonstration, lat. demonstratio,

DEMONSTRÁȚIE s. 1. v. confirmare. 2. v. manifestație.


Conform definitiei din orice limba a acestui pamant, o demonstratie, este de fapt o verificare prin care se incearca, o demontare a premiselor, gresite sau nu, a unui fapt, a unei idei sau a unui sistem, pentru a argumenta sau punerea in lumina a adevarului si/sau minciunii mai mult sau mai putin evidente.
Putem spune ca de fapt demonstratia, ca manifestatie este de fapt o argumentare ca ceva nu merge in firea lucrurilor. Adica ceva pute tare rau daca se aduna mai multi oameni care au aceleasi pareri in legatura cu un anume concept care se presupune ca este corect fata de comunitatea oamenilor de stiinta(politicieni).
Daca acei oameni de stiinta vor considera ca cei care fac demonstratia reprezinta un pericol pentru legile guvernatoare de catedrele lor de la care tin cursuri si seminarii despre specialitatea lor in aplicarea stiintei catre mase vor lua masuri de demonstrare de forte. In orice sistem, demonstrarea de forte a academicienilor este vadit dubla fata de capacitatea de demostrare a manifestantilor. Pe langa dubla forta, intotdeauna mai exista si un plan 2 sau B care cumuleaza dublul fortelor celor doua parti argumentatoare initial.
Pe scurt, orice demonstratie de argumentare a defectiunii sistemului de valori gresit aplicat, va incepe cu o mica filare, cu ceva pichetari ale experimentelor noilor cercetatori si se va termina la fel cum a patit laboratorul lui Tesla cand a vrut sa demonstreze eficacitatea distributiei a curentului alternativ fata de gigantul Edison. Adica, incendiar!
Partea cea mai frumoasa e demonstratiei consta in revizuirea atitudinii fata de vechile concepte si acceptarea sistemului nou propus, pentru ca alta varianta, nu functioneaza, desi unii inca se incapataneaza la vechile doctrine ale civilizatiei. Nu-i bai...nici Inchizitia nu a durat 1000 de ani cum nici orice alta varianta de guvernare, incepand din acest secol, nu va dura mai mult de 100 de ani daca vor continua demonstratiile antice pe baza pumnului. In locul lor as face un calcul. Pumnii celor care sunt satui de carnatzarii si nesimtiri la nivel inalt sunt exponential mai multi decat cei care cred altfel.
De exemplu, Libia, este una dintre putinele tari unde 1/4 din populatie are studii superioare, unde sanatatea este platita de stat,tinerii primesc case de la stat si Libia nu are datorii fata de nimeni in lume. Pai cum sa nu ii dea la dovleac lu' Dictatoru' Gadafi! E rost de multi care au nevoie de medicamentele noastre.. si inca si mai multi de mancarea occidentala GMO(modificata genetic) si ami ales de niste apa fluorizata...ca pana si sugarii trebuiesc afectati. Ca sa le dam mancare de rahat si medicamente pe bani multi si ei doar sa existe si ca negrii pe plantatiile de trestie de zahar. Numai ca au inceput sa se retraga din conflict unul cate unul din diverse motive(financiare? :)) ) pentru ca la momentul in care yankeii o sa cada... nimeni nu vrea sa faca echipa cu ei. Noi insa suntem pe baricade ca avem cu ce ..ne lauda...sa stie toata lumea...
Quod erat demonstradum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu