duminică, 3 iulie 2011

Jigodii cu interese

Ca de obicei, in orice dictatura sau orice alta forma de depreciere voia a statului, prima si cea mai importanta sursa de munca ieftina se gaseste in cadrul scolilor. Oamenii crescuti in spiritul muncitoresc si deprivati de dreptul de a invata rezerva mana de lucru ieftina. Cei multi sa fie prosti ca ii vom conduce cu nepotii si copii nostrii.
Este normal ce s-a intamplat in cele 2 scoli pentru ca acei copii, spre deosebire de parintii si restul adultilor din aceasta tara, au avut curajul sa protesteze in singura forma pe care au avut-o la indemana. Totusi nu este normal sa se ajunga la un asemenea protest doar din cauza unui Etnic minoritar ce are mana libera de la un presedinte partinitor care depreciaza valoarea nationala prin limitarea drepturilor copiilor nostrii. Partidul Ungurilor si populatia reprezentata de ei sunt doar 3 procente din populatia tarii Noastre. Totusi ei au primit dreptul de a denigra Romania in 4 ministere. Nu este normal ca noi ceilalti majoritari, sa stam cu mainile in san in timp ce o adunatura de scelerati isi bat joc de copii nostrii. Nu este normal sa stam cu curu' in sus in timp ce altii ne reguleaza de 3 ori pe zi. E timpul sa oprim acest furt de viitor si oameni. E timpul sa ne ridicam din fata televizorului, sa iesim in strada si sa ne cerem DREPTURILE GARANTATE PRIN CONSTITUTIE! E timpul sa le cerem celor ce ne-au furat drepturile, socoteala!
Cititi romani, viitori sclavi si va minunati ca am tupeul sa cer drepturile copilului meu! Cititi si nu faceti nimic iar istoria de dinainte de cel de-al doilea razboi mondial se va repeta, cand ungurii ne vor conduce. Cititi si voi Aia care va ocupati cu Cititul printre randuri si spuneti-mi ca nu am voie sa spun asa ceva pentru ca imi cer drepturile de roman. Mai cititi si voi bloggeri si dati mai departe.
Mai trebuie sa va scriu ce mesaj ne transmite individul asta?


In ministerul Culturii troneaza un etnic. Kelemen Hunor... in cel al sanatatii(Cel care inchide spitale) e un alt etnic Cseke Attila, educatia copiilor romani e "condusa" de alt hortist, D.P.Funeriu si ca sa fie furaciune totala la administratia mediului si a codrilor romanesti este...Laszlo Borbely. Colac peste pupaza Marko Bela e pe podiumul Romaniei pe locul 3, atentator la integritatea nationala.

Dragi oameni care va ocupati de linistea tarii sper ca vedeti negru pe alb, ca cei care vad si nu tac, se inmultesc pe zi ce trece. Faceti dreptate conform constitutiei si (re)creati o tara corecta si normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu