luni, 4 iulie 2011

Ungurii sunt romulani 2

Romulanii sunt singurii umanoizi din galaxie care au pretentii la zonele pe care le vad. Pentru ei, planetele pe care privirea lor le atinge, obligat fortat sunt romulane. Daca bastinasii zonelor sunt dificil de exterminat(la cum sunt romanii din Transilvania) folosesc metoda politica cat si alte metode "diplomatice" prin diverse guverne planetare(ca cel de la UE), invocand dreptul lor strabun(adica acum 500 de ani) ca zona respectiva le-a fost invadata de niste unii.
La organismele politice(ca la nonguvernamentale isi iau peste mecla) aduc cu ei false vestigii despre dreptul lor la anumite pamanturi care sunt in stapanirea tiranica a bastinasilor de acum si ca este necesara divizarea planetei vecina in 2. Adica Romulus(citeste Bozgoria) si Dacia, acum numita Romania.
Pe langa superioritate, romulanii sufera si de mania persecutiei. Pentru orice mana de ajutor din partea vecinilor intelegatori, de multe sute de ani, romulanii aduc in dar, ca si grecii, cai troieni ascunsi in campuri muonice. Cica sa nu le imprastii creierii pe caldaram!
Sunt singurii umanoizi ce folosesc arme neconventionale si considera ca lupta lor este una drapta, mai ales daca umilesc inamicul. Sinuciderea, pe planeta natala, este sportul national. Din aceasta cauza numarul romulanilor este in continua scadere. Direct proportional cu cresterea psihozei.
Ca si anatomie, romulanii fiind umanoizi, sunt similari cu restul raselor. Particularitatea ca sangele lor este verde reprezinta vechi vestigii ale unui fost imperiu din care au facut si ei odata parte. Culoare este degenerata la fel ca si gandirea lor bolnava de gandurile de cucerire ale Federatiei Planetelor. Inima romulana are culoare gri si este asemanatoare creierului uman in stare de hipoxie avansata. Spre deosebire de vulcanieni, care pot citii ganduri de la distanta, romulanii isi pot doar inchipui ca este asa...dar ei spera ca genetica le va surade vreodata. Mue bah romulanilor! Nu meritati!
Din punct de vedere istoric, romulanii se vad drept niste Atilla sau Gingis Han. In realitate sunt urmasii unor triburi barbare de hoti, criminali, pungasi la drumul mare. Se cred cuceritori insa in realitate sunt niste lasi, egoisit si degenerati. Au cea mai mare rata de sinucideri din galaxie. Numai un popor de scelerati pot face asa ceva la scara nationala.

Jolan tru!

Am demonstrat ce era de demonstrat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu