luni, 4 iulie 2011

Ungurii sunt romulani..cu dedicatie pentru "Autonomisti"

"Romulans. So predictably treacherous!"
Date generale...printre care si educatia

Pentru o intelegere mai buna a acestui concept, va voi demonstra logica pe care ungurii si romulanii se bazeaza. Desi romulanii sunt o specie fictiva, creatorul lor probabil a intalnit multi unguri de pe teritoriul Romaniei si drept "multumire", le-a daruit acesti frati fictivi pentru o mai buna comunicare intre ei deoarece dupa cum o sa vedeti mai departe ca romulanii sunt singura specie din galaxia noastra care sufera de un complex de superioritate. Romulanii nu muncesc! Ei servesc Imperiul romulan, deoarece nu pot intelege acest concept folosit de celelalte specii umanoide. Superioritatea mentala le sta in cale. Hmmmm? ...ceva asemanari?

Psihologia:
Sunt mari iubitori de sah si jocuri de strategie deoarece mereu au tendinta de a arunca pisica moarta in curtea vecinului si a da vina pe el. Sunt ostili si incearca diverse metode de manipulare a adversarului pana in punctul in care cedeaza si iar da vina pe el, numai ca de data asta isi vor justifica actiunile drept aparare.
Romulanii sunt foarte atrasi de intelesul cuvintelor: xenofob si rasist, pentru ca vibreaza cu fiinta lor. De asemenea au tendinta de a duce campanii de cucerire cu oricine rasa care nu le impartaseste parerea generala despre lume. Au obiceiul de a trata orice alta rasa in diverse grade de dispret. Fata de verii lor vulcanieni(za real germans), sunt diametrali opusi.
Cea mai mare lacuna o au in disciplina mentala, dezvoltata in special de Surak. ...pardon Tőkés!
Sunt foarte pasionali si usor motivati in emotii extreme derivate din cele 2 cuvinte.
Pe de alta parte, apeleaza cu destula dibacie la diplomatie, numai daca stiu ca intelocutorul detine mai multe fazere.
Cultura si traditia:
"Paranoia este un stil de viata pentru tine, nu-i asa?"

Nume Romulane
Merrok, Ba'el, Bertok, Jaron, Koval, Benedek, Pardek, Selok, Tomalak, Tokath, Tebok, Talok, Setal, Mirok, Lokok, Erzsi(de Bathory)

Acestea fiind zise, judecati si voi daca e asa.

Dedicatie pentru Romulani si unguri:
Setha-tri par trukatha.
Setha-ki par trukatha.
Setha-mille par trukatha.

Nota: Acest articol este donat prin amabilitatea mea celor care au in cap, in afara de gargauni si Autonomia teritoriala. Celorlalti romani cu nume de romulani sunt doar victimele colaterale ale celor de mai de sus. Si ca sa va fie clar, seful meu este un roman cu nume de romulan asa ca nu puteti insinua nimic. Sic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu