miercuri, 3 august 2011

Ganduri negre...

Ce face un om cand are ceva timp liber si gandirea e in Safe mode?
Se uita la filme!
Asa si eu, m-am uitat la "V" si "Resident Evil" si altele pe aceeasi tema. Care tema, nu e sfarsitul lumii(cum ar crede unii) ci orice ai face, nu vei scapa de Zi germans! Autoritatile vor exista si dupa sfarsitul lumii si mai mult decat asta, vor avea resurse inepuizabile. In cel de-al soilea film(si mai aproape de adevar), Zi germans, este(ca sunt mai putini de 50), Corporatia Umbrella. Corporatie care are drept de experimente, in "V", baetzii rai sunt extraterestrii reptilieni cu coada lunga. Interesant conceptul asta de reptilieni...
Interesant la aceste filme, este mesajul subliminal despre rezistenta inutila a umanitatii de rupere a monopolului celor ce doresc controlul. Deci dragi cititori care cred ca putem scapa de baietzii rai, Calmati-va. Nu putem!

V- We Come in Peace, Always!
V for Vendetta- There's no certainty – only opportunity.

3 comentarii:

 1. E lucru bine stiut si dovedit : nu putem scapa de cei care conduc lumea ( ca doar ei au creat-o ... )si care se oculteaza in spatele corporatiilor, iluminatiilor, etc.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nici nu trebuie sa scapam de ei! Rolul lor este de a conduce lumea. Ce nu inteleg(sper totusi sa nu fie permanent) este faptul ca restul lumii,printre care ma numar si eu, trebuie sa sufere? Adica daca tot ne-au dat zei atotputernici si ei ne demostreaza ca sunt exact zei, urmeaza un nou val de crize religioase in care oamenii vor fi zei? Nu ca nu asta e planul dar parca as vrea sa ma stiu si eu respectat atat cat sa nu intru la idei. Nu er ma simplu sa ne dea trai decent si putem trai fix in consumerism la maxim pana in ziua in care resursele se vor duce dracu'! Pardon..am ajuns acolo... nasol de prostime...

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru ca cei care conduc lumea, o conduc in interesul LOR si nu al omenirii. Ori interesele LOR sunt fooarte diferite de ale noastre : de asta nu suntem lasati sa ne dezvoltam tehnologic decat atat cat au EI nevoie( ne-au dat tehnologia cu picatura ) si nici sa ne organizam societatea in una mai ....umana si lipsita de sclavie.

  Nu demonstreaza nimic ca suntem zei : zeii sunt EI, cei care ne-au creat si ne controleaza / exploateaza de-a lungul istoriei oamenirii. Noi suntem oameni ingineriti din maimuta plus gene de zeu ( noroc cu genetica, ce a ajuns la concluzii similare....ca cineva ne-a inginerit ADN-ul ).
  Nu cred ca vor urma nici un fel de noi religii : nu e in interesul zeilor.... spectacolul religiilor trebuie dus pana la capat ( pana la distrugerea civilizatiei noastre ), dupa care.... un nou Adam si o noua Eva .... o omenire mai evoluata genetic, in interesele LOR ( au facut treaba asta de vreo 5 ori pana acuma, in conformitate cu dovezile ramase din istorie ).

  Ma faci sa rad ca vrei respect din partea lor ! Si adica de ce ne-ar respecta ? Noi cat de tare ne respectam gainile din ferme ( alea crescute in baterii, de exemplu ) ? Si noi suntem exact ferma lor de oameni, pe care i-au exploatat in exact acelasi mod in care noi folosim gainile din ferma : nu-i nici o diferenta !

  De ce sa ne dea un trai decent ? N-au nici un interes : traiul fara griji, inseamna timp si dispozitia necesara pentru ca oamenii sa inceapa sa gandeasca si sa-si puna intrebari. Adica exact ceea ce nu se doreste ...
  Chiar si asa, ca suntem sclavi si coplesiti de griji, nu vezi ca sistemul depune eforturi enorme, pentru a indobitoci populatia si a o tine in prostie ?

  RăspundețiȘtergere