sâmbătă, 6 august 2011

Solutii la problemele lumii

..sau cum s-a eradicat poliomielita!
Pai ca orice virus! Cu vaccin! Care vaccin ar trebui facut din banii donatiilor fundatiei care doreste asta. Pe de alta parte, logistica este sustinuta din aceleasi fonduri; deasemenea si voluntarii trebuiesc hraniti si imbracati ca doar nu fac hunting-gathering prin savana dupa zebre si nuci de cocos. Si aia trebuiesc hraniti si tinuti undeva la adapost sub un cort care are macar un generator de 220v. Nu mai vorbim si de apa potabila care in Africa are mare cautare. Mai are rost sa mai continui si cu consumabilele seringi, tampoane, fese, etc?
Deci sa revin. Dar nu stim unde se duc banii pentru aceleasi vaccinuri cu care incearca companiile farmaceutice sa ne inoculeze copii din zona civilizata a Europei. Stai asa! Banii se duc pe teste, studii de laborator, achizitii de materiale pentru studiile de laborator, plus inca alte nimicuri si ce ramane, se trimite in Africa pentru eradicarea bolii produse de poliovirus. Nu banii, ci vaccinurile noi, care au fost sustinute cu banii de la fundatie. Deci eradicarea unei boli se face in laborator si nu in vaccinarea polulatiei. Buna treaba asta. am invatat ca vaccinul contra poliomieRlitei s-a inventat de multi ani. Uite ca nu-i asa... Se declara s-au redus cazurile cu 99%. Adica nu este eradicata ci doar intarziata. Dar se doneaza bani pentru eradicarea bolii. Buna treaba! Curios faptul cu eradicarea bolii, in cazul lui Portitze ca tocmai ce declara(in gura mare) ca suntem prea multi oameni pe Terra. I-as spune sa inceapa cu familia lui depopularea planetei. Sa vedem ce parere are la ecologie si pastrarea resurselor planetei. O fi de acord?

Sa trecem la malarie(tot cu Familia geek, Portitze)
Vindem(adica donam guvernelor...si le indatoram moral si nu numai) plase de tzantari in Zambia! No Shit!!! Bine ca nu vinde umbrele de soare in Sahara!
Gates a gasit solutia de a reduce simtitor malaria prin donarea de plase de tantari. Ce coneaza ca aia stau in colibe de paie; le DONAM plase. Mai bine i-ai invata sa construiasca case din pamant si aduci 10 ingineri care stiu cum se face asta. 60% din pamanteni inca stau in case de pamant cu baliga. De mii de ani! Era o solutie mai buna contra malariei. Niste mancare modificata genetic ca maniocul e solutia voastra. Mai bine le dati o moarte demna!
Cat despre mancarea genetica, bananele nu au destula vitamina A si trebuiesc modificate genetic, ca, bietii negrii sa poata manca de la intarcare direct suplimente pentru culturisti cu multa vitamina A. E buna contra orbirei si face pielea fina. Maniocul oricum produce mai mult decat orice produs agricol din orice zonta a globului si i-au tinut in viata pe bietii africani sute de mii de ani, dar noi imbunatatim natura tot genetica prin adaugarea de zinc, ca sa deveniti mai fertili pentru noi loturi de cobai. Adaugam genetic si vitaminele A si E ca si ele sunt bune pentru inmultire...dar negroteii nu stiu asta. Ei vor doar un bol de laturi ca sa supravietuiasca. Zebrele si restul turmelor sunt vanate de smecheri. Bastinasii mor de foame cu laturi. Lacul Victoria era bun de crap chinezesc, ca tot se inmulteste in America si rade tot. Dati-le lor pestii nu kkt modificat genetic.
Tot astia, Portitze, tin sub control, HIV! Ce tare! Bai ce potentza pe astia doi....

Si daca tot vorbim de potenta.. din rahatul de bantu, vor avea noi uzine de biocombustibil pentru generatoarele de curent de care se vor folosi voluntarii care lupta impotriva malariei, poliomielitei si HIV. Si foametei globale...nu cumva sa uitam.
Pe scurt: Noi va dam sa mancati rahat modificat genetic ca sa fim siguri ca nu crapati de foame, va dam vaccinuri sa nu muriti chiar pe capete si dupa ce va kkti va vindem combustibil guvernului. Tare... Nu? Era sa uit: Mai dam si cu ceva insecticide pe case si plasele de tantari. Cam cum faceau colonistii englezi cu pojar si varicela pe paturile pentru indieni. Bai ce potenti si ce smecheri suntem. Dam donatii popoarelor africane!
V-as dona pentru studii psihiatrice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu