joi, 8 septembrie 2011

Scenarii, perceptii si realitate

Una din cele problemele omenirii, este dupa cum stim, sfrsitul lumii. Fiecare om isi poate imagina orice fel de scenariu apocaliptic, astfel incat, sa ii hraneasca foamea de necunoscut, tinuta intr-o constanta hiperacida de sentimentul fricii.
Ingeri pe cai colorati, rachete nucleare, atac extraterestru, comete, asteroizi, planeta triplu V, inundatii, cutremure, vulcani, era glaciara si orice alt scenariu cretin, de bagat in sperieti orice credul, indeajuns de indobitocit sa inghita nemestecat informatia despre sfarsitul persoanei sale pe aceasta piatra numita Pamant.
Cu cat indoctrinarea este mai mare cu atat importanta persoanei sale devine mai pregnanta in mersul lucrurilor pe aceasta planeta. Cel putin asta le este credinta celor care au impresia ca libertatea este un drept divin, democratic si este dobandit prin nastere!
Probabil ca nu, caci cu siguranta au gresit cu ceva. Orice! Nu sunt crestinati, sunt teroristi(adica gandesc impotriva unui regim), sunt negri, sunt urati, n-au caciulitza la ei, etc. Cat despre terorism...offfff...conform noilor tendinte legislative, orice cetatean poate fi terorist numai daca gandeste neconform cu guvernarea. Ca doar guvernarea este divina si transmisibila numai pe cale genetica.
Ca la regii din epoca medievala si antica.
In fine....sa revenim la sfarsitul lumii...cel iminent!
Sfarsitul lumii cel adevarat, imi pare deja instalat dar nu cel apocaliptic ci doar varianta evului mediu, unde drepturile cetatenesti sunt doar o iluzie a antichitatii. Nu ca antichitatea era vreo democratie pura; fals! Setea de putere a fost este si va fi omniprezenta. De la aparitia omului pana astazi. Doar ca ne place sa credem ca ce a fost nu se mai intoarce vreodata. Anticii erau niste genii si stiau secretele universului. Noi astia actuali suntem niste degenerati si increzuti. Anticii erau destepti...noi pielea p.... stiti voi!
Am impresia ca este aceeasi improscare cu maro despre ce a fost antichitatea. Nici aia nu erau prea imuni la prosteala preotilor despre sfarsitul lumii si mai ales la moartea demna de un razboinic. Valhalla, StoVoKor, etc. Daca traiai linistit erai leguma. Treabuia sa crapi pentru tara si idealuri. Astazi trebuie sa mori pentru idealuri la fel ca atunci cu niste mici modificari. Nu mori din proprie initiativa. N-ai voie asa! Mori la ordine subtile. Vaccinare, hrana stricata si reprocesata, samd. Dastea!
Hai ca iar o dau in balarii...
Apocalipsa nu vine odata cu ghetarul, vulcanul sau planeta Q. NU! Este deja aici. Apocalipsa este mult mai bine instalata acum, decat ne putem imagina. Nu avem nevoie de calareti pe caii verzi de pe peretzi, pentru intelegere ca apocalipsa este un proces ca si Trip-ul(daca nu stiti ce inseamna, documentati-va). Exista de mult timp acolo. Doar ca nu isi face aparitia decat la acumularea dozei optime de THC. Oare apocalipsa trebuie sa insemne numai foc si distrugere sau sunt de ajuns semnele decadentei umane la nivel planetar?
Ne place sa credem ca suntem departe de orice pericol, razboi, foamete si suferinta. Ne amagim in fata imaginii apocaliptice a viitorului. Cartea lui Orwell(1984), este o capodopera a maginatiei. Numai ca daca s-ar intampla este deja o oroare. Si daca totusi exista? Nu credem, pentru ca asa ceva nu se poate! Nu exista! Nu va exista asa ceva pentru omul are putere, constiinta si constienta!
Oare?

Folositi Goagle, gugle, goagal si verificati!

Pe 5 sept ne-am adus aminte de Farrokh Bulsara si muzica lui:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu