vineri, 23 septembrie 2011

Sfarsitul lumi(nii)

Acum stam bine sanatosi dupa ce un nebun cu aplicatii sofiste a incercat sa induca ceva panica si ceva mai multi bani in contul lui. Parca sfarsitul lumii e ceva la indemana oricarui individ cu luneta de vanatoare, pe care o transforma brusc si dintr-o data, in...obervator atstronomic! Lovendal a prezis(ca mama Omida) ca vine sfarsitul luminii datorita cometei Elenin, intre 26 si 28 septembrie, care din pacate pentru el sau din fericire pentru noi, nu se va intampla. Uraaaa...am scapat de intuneric pe 3 zile. Cometa distrugatoare, care dealtfel e mai mare decat Terra, se putea aseza la un mic gratar bushcraft intre noi si amaratul de soare, lipsindu-ne de lumina. Pentru 3 zile!
Astazi(23 septembrie 2011) omenirea a relizat ca o noua cometa va produce pagube imense. Este comela lu' Honda. Acest Honda este astronom amator si a descoperit ce nici NASA sau Nostradamus nu au reusit. Trebuie sa ne punem pe pocait, postit(negru pe cat posibil)pentru urmatorii ani din viata, ca sa mai putem prinde un loc gol in Rai. Nu Raiul lui Tzipi ci The Rai! Altfel prindem doar fum si praf in ochi. Deci tot ca acum! Stirea este defapt pentru luna trecuta, pentru in august a fost aporape de pamant, dar in septembrie intra in coliziune cu Elenin si rusii cred ca vin extraterestrii sa ne previna ca de fapt Elenin se va prabusi pe pamant.
Nu stiu cum vine asta pentru ca Elenin e mai mare decat noi...Poate sa ne atraga catre ea si noi sa ne prabusim pe o cometa...dar ce stiu eu...? Canadienii au recunoscut ca au impuscat navele extraterestre care venise sa ne salveze de cometa. Chinezii cred ca in coada cometei se ascunde o nava extraterestra. Planeta X din 1983 a devenit intre timp Nibiru si astazi este iar rebotezata. Se numeste Tyche si stim cu adevarat ca este de 4 ori mai mare decat jupiter! Este situata la o distanta de mii de ori mai mare decat distanda dintre noi si soare! Este senzational! Si Pluto, care intre timp nu mai face parte din sistemu nostru solar(pentru ca asa vrem noi..primim pe cine vrem noi si dam afara pe oricine nu zice ca noi) are distanta mult mia mare decat intre noi si soare.
Pana data viitoare avem 2 exercitii:
Ce viteza trebuie sa aiba "noua" planeta rebotezata Tyche pentru a ramane in planul de a distruge pamantul pe data de 21 decembrie 2012?
Care este diametrul exact(cu tot cu virgula) al planetei?
Ce culoare are?
Cand se intersecteaza Tyche cu Terra, cine pe cine se prabuseste?

Nava din coada cometei este romulana, cardasiana sau inexistenta?

4 comentarii:

 1. Eu cred ca dezinformarea sistematica , asta cu planeta care sta sa vina, e doar un soi de : pregatire pentru apararea patriei " ... Adica incearca sa obisnuiasca populimea imbecilizata, cu eventalitatea venirii zeilor ( pe o nava-planeta, etc ).
  Poti adauga la munca de obisnuire si noianul de filme S.F. pe subiect, din ultima vreme, si permisiunea spre disclosure a dosarelor secrete OZN ( in foarte multe tari s-a dat unda verde ).

  RăspundețiȘtergere
 2. Corect. Sunt multe SF-uri in ultima vreme, care abordeaza acest punct de vedere. Ma indoiesc ca se va intampla asa ceva..dar daca totusi vor veni ceva alieni...cred ca o sa fie ziua mea cea mai fericita. Imi cumpar 2 macete si plec la recoltat evlaviosii de pe strada. Incep cu aia pe care ii stiu indoctrinati pana la manie...

  RăspundețiȘtergere
 3. Daca-s de aia cu reviste colorate si cu cravata, vin si eu la vanatoare, Testo. Pana la urma trebuie si kukri al meu sa faca ce stie si poate el mai bine :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Credinciosii sunt deja indoctrinati si in acest sens : extraterestrii sunt fratii nostri, desupra e D-zeul care ne-a creat pe toti, la-bla. Are grija Papa si sistemul sa-i indoctrineze. De fapt, nici nu-i nevoie ... credinciosii isi cauta singuri scuza si explicatii care sa se potriveasca cu credintele lor, fara sa le darame ( ca n-ar suporta realitatea ). Si atunci, zeul crestinilor ramane tot cum a fost, zeul suprem : restul sunt doar creatii ale zeului favorit...

  RăspundețiȘtergere