sâmbătă, 1 octombrie 2011

The american Dream...on

Istoria ne-a dovedit in nenumarate randuri ca America...normal ca America!...este singura tara care are o reteta pentru succes. Este chiar foarte simplu! Dupa cum si Kiyosaki spunea, este extrem de simplu! Atat de simplu incat orice copil intelege dar un adult cu mintea incarcata de conotatii nu o poate percepe.
Reteta Magica:
Avem nevoie de bani pentru banii dau putere si puterea genereaza control. Banii se fac doar in singurul fel posibil. FURT! Furtul daca este infaptuit de o persoana este condamnabil insa in cazul unei corporatii sau tari este o eroare sau politica. Furaciunea se face in doar cativa pasi extraordinar de simplii.
1. Se prezinta situatia de facto care in realitate este orchestrata.
2. Se cauta un Azazel care sa plece in desert cu problemele satului.
3. Se prezinta solutii si se adopta doar cea mai rapida. Atac armat!
4. Apar negocieri in care se prezinta amenintari cu trasul de par si scuipati in ochi in fata lumii, ca inamicul invizibil este cel vinovat de mersul prost al lucrurilor.
Mai tineti minte razboiul rece incare Uniunea sovietica era prezentata ca o ciuma si ca in orice zi era posibil un atat nuclear? Dar 11 septembrie si 7 iulie?
In orice actiune a acestui stat infam, putem regasi aceleasi tipare de conduita cand vine vorba de resursele altora. Fie ca e vorba de petrol sau heroina, atacul armat este raspunsul. In orice teritoriu umblat de yankey, prima pe usa a intrat mitraliera si apoi omul. Mai exista si cazuri speciale unde sunt aruncate in vant informatii despre virusuri mortale si fix la tzanc vin si americanii cu ajutorul pentru cei napastuiti. Ce nu se spune in media, este de fapt ca intai provoci o panica si apoi te dai drept Capitanul America. Pai bre red necks, asta o facea Joseph Goebbels.
Gripa aviara a fost reprezentata de vanzare de vaccinuri pentru populimea tuta. apa chioara de spalat masinile din vama vanduta statelor cu milioane de dolari. Virusi(HIV, Ebola, H1N1, H5N1, etc.) plecau din laboratoare cu trenurile de calatori. Da! In Germania, Anglia, America...si altele...G8 adica.
Fabricam o criza si pe urma venim cu rezolvarea: printam mai multi bani...buna treba mai ales pentru inflatie.
FDA prezinta vitamina C ca fiind pro oxidanta in cantitati mari. Legea lor spune ca 60 mg pe zi este suficient numai ca mai sunt ai alte labohttp://www.blogger.com/img/blank.gifratoare care au spus populimii ca o pisica de 5 kile isi produce singurica 2000 mg pe zi. Pai coane Sam...nu prea da la socoteala 5kg cu 2 gr contra 70 kg cu 60 mg. NU crezi?
Lisina este singurul aminoacid care nu se produce in corpul uman si se recomanda ca medicament din farmacii ca fiind bun pentru recuperarea lauzelor, regenerarii parului, si a multe altele. Orice aminoacid este de fapt supliment pentru ca nu se poate pune brand sau patent pe ceva ce exista in natura. Doar Monsanto poate patenta un porc! Tare nu? Dar de legea S501 stie cineva? Lanurile noatre sunt pline de Monsanto...comenteaza cineva?
Complexul de vitamine B vindeca(nu trateaza!) orice forma de depresie dar nu constituie o forma fezabila de banet daca ai toti indivizii sanatosi. Trebuie xanax, lexotanil si multe altele. 5HTP e toxic dupa FDA in realitate trateaza mai bine si fara efecte adverse toxice orcie forma de anxietate, depresie, atacuri de panica, si alte dereglari psihice. Vitamina D e buna impotriva infectiilor...cati stiu asta?
Glutamina(alt aminoacid) este o arma eficienta impotriva cancerului. L-am folosit si stiu! Canabisul contine 5 substante ce pot stopa cancerul si in multe cazuri vindeca dar acum se cerceteaza un patent pe un medicament sintetic ce imita canabinoidele. Da stiu....am deschis discutia despre canabis si toti ma vad drogat. Ete ca nu sunt! Daca citesc nu sunt narcoman. Stiu ca indoctrinarea a trecut de apogeu. E veche si toate mismasurile, metodele de implementare si indobitocire nu mai tin. Oamenii citesc, vorbesc si formeaza bisericutze, grupuri de interes si cultura. American dream e pe moarte si moartea nu mai vrea inca odata.
Evoluam si timpul e foarte scurt...trebuie sa belim bine ochii. Amantrei!
TIneti minte. Se genereaza haos, vine cpt america si gata invazia. Vedeti V ca referinta...stiau scenaristii ceva dar nu de extraterestrii ci de teranii nord americani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu