sâmbătă, 29 octombrie 2011

Disperare

Pentru cine a citit primele 2 articole despre frica, o sa inteleaga mai bine de ce unii oameni au ajuns mai retarzi decat vitele din abator. Pe acesta cale, vreau sa-mi cer scuze fata de bietele animale si ca le folosesc numele pentru a exemplifica o stare de necuvantare a oamenilor indoctrinati din zilele noastre.

Locuitorii Capitalei au început să-şi lipească CNP-ul pe uşă, de frica faptului că nu vor fi acasă când recenzorii se vor întoarce pentru a colecta informaţiile nefurnizate la prima întâlnire.


RECENSĂMÂNT 2011. De frică să nu ia amendă, bucureştenii îşi lipesc CNP-ul pe uşă


Cat de cacat pe tine trebuie sa fii pentru a face aceste gesturi de disperare? Exact ca niste sclavi fara nici un dram de gandire logica.
S-a trecut de la recomandare la obligatie in ce priveste CNP-ul si totusi nimeni nu isi da seama ca de fapt este un abuz extraordinar din partea autoritatilor. Vergiliu Voineagu este un alt tip de dumnezero care isi inchipuie ca face lucruri bune.
1.500 de lei e suma minimă pe care o plătesc persoanele care refuză să dea date recenzorului Pai si ce faci statul in cazul in care muncezti 12 ore de luni pana duminica? Imi da amenda? Mie? Eu care platesc taxe la stat 7 zile din 7? Sa ma pupati un 3 litere oameni ai statului!
Un incident s-a petrecut în Focşani, unde un recenzor a fost sechestrat de un bărbat beat. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei pentru ca recenzorul să poată părăsi casa.

Bărbatul care a sechestrat recenzorul a fost amendat cu 1.500 de lei.

Stiri adevarate ce tin handicapatii mintali in stare de surescitare maxima ca statul si lungul bratz al organului de ordine face si aplica legea!
Alta intrebare cretionoida: Cine e capul familiei? Capu la familia mea e statul!

Trebuie sa recunosc din pacate un lucru extrem de dureros. Romanii sunt retarzi pana la extrem. Pana astazi, maxim 50 de procente din populatie au fost recenzate, insa am auzit de cazuri in care oamenii suna de frica amenzii, la primarii sa vina recenzorul. NU cumva sa ma uitati pe mine. Eu cetateanul model si plin de cacat la cur de frica.
Acest procent este real nu datorita romanilor de la munca pe plantatie sau al unitatii cetatenilor care stiu ca este o monstruozitate ce se intampla. Nu! Acest procent este doar din lenea autoritatilor sau mai bine zis din cauza ordinelor primite de niste baieti cu multi bani si extrem de influenti.
Incep sa cred ca aceasta actiune anti umana, antiromaneasca si anti constitutionala(amenda adica...) este de fapt o repetitie la ce epurare o sa fie. Da..da, stiu! Sunt paranoic si nimeni nu ma crede. Nu-i nici o problema. bagabontii au facut din strada, scena!

Dragi romani constiinciosi:

Cine se teme ca va suferi, sufera de frica.

4 comentarii:

 1. Nu inteleg de ce trimit recenzori in casele oamenilor : eu n-as avea atata curaj sa intru singura in casele necunoscutilor. Se poate face pe internet sau pentru cei care nu au, prin corespondenta ( sa le dea plic timbrat si gata ).

  RăspundețiȘtergere
 2. Odata se facea anonim. acum le trebuiesc date care oricum le au dar pe de alta parte orice minciuna bine coclita se acopera cu jumatati de adevar pentru a lasa loc liber de interpretari.
  Cine e capul familiei...nu e pentru venit ci pentru alcatuirea profilului psihologic al familiei. Cate geamuri si daca sunt de lemn sau aluminiu nu are legatura cu incalzirea casei ci cu radiatiile EM.
  Problema e alta. Daca eu sunt un paranoic si pe deasupra netratabil, oare toti cei care scriu despre asta sunt la fel sau de fapt ceva pute?

  RăspundețiȘtergere
 3. Care-i legatura dintre EM si ramele de lemn sau aluminiu, cape asta nu o stiam ?

  RăspundețiȘtergere
 4. Numarul de ferestre iti arata capacitatea de penetrare a undelor EM. Una e prin 40 cm beton armat si alta e direct prin geam. La prima, e vorba de o ecranare iar la a doua, nimic nu retine radiatia.
  Tocaria este intrebare de umplutura. ca sa nu bata la ochi. Nu fac analiza chestionarelor aici ca nu analizam sistemele de colectare de date.
  Acum, pe bune, la ce foloseste statul numarul de ferestre al caselor? Sa vada in ce masura ne imbolnavim de cataracta, afectiune generata de razele solare? Pierderea de caldura din locuinte? Adevarat..ca doar prin suprafata incomparabila mai mare de beton chiar ...nu se pierde...caldura. Ai o fereastra la fiecare camera dar in schimb ai triplul masurii geamului pe suprafata de beton. Deloc nu se pierde caldura... dar cu cele 3 modificari ale recensamantului, statul face statistici despre...ferestre!
  Si marmota invelea ciocolata!

  RăspundețiȘtergere