vineri, 21 octombrie 2011

Recensamant sau cum poti schimba harta si identitatile tarilor.

Dupa cum stiti, suntem in plina campanie de culegere a datelor, ordonate de niste unii, pentru a face o viitoare harta geopolitica a ceea ce inca mai exista sub numele de Romania! O sa insir doar cateva dintre ideile paranoice care imi vin acum in mintea mica si obosita. Ai informatia si poti face orice cu ea iar pe aceasta premisa se poate merge pe acelasi drum pe care a mers si Hitler sau Stalin.
Ceva mai constiincios a fost primul, desi numarul victimelor a fost mult inferioara celui de-al doilea. Un recensamant este intotdeauna bun daca stii ce urmeaza. ori noi nu prea stim decat ca statul ne asigura ca acele date vor fi folosite doar in scop statistic pentru definitivarea neclaritatilor in ce priveste minoritatile(ne vom transforma sau nu in pieile vinete; daca as spune rosii, as jigni bastinasii Americii si nu imi permit), banii intrati in tara(studiu de fezabilitate pe conceptul de familie sau nationalism)si alte date insignifiante...religie(ca sa stim ce trebuie sa va servim) sau CNP(stim unde stai fraiere!) si neaparat statul trebuie sa stie statutul femeii in familia romaneasca. Intrebati-o pe udrea (fara majuscula..DA?) Dar fenomenul de imbatrinaire al populatiei cu ce ar ajuta daca voi taiati pensiile? Sa stiti la cate coparshee puteti face din brazi nodurosi si sa le vindeti la suprapret ca oferta pentru pensionari?
Cu ce e important daca am sau nu aer conditionat si mai ales daca am termopane? Locatia locuintei mele si mai ales ce cladiri mai sunt in zona? Pai nu aveti arhive? cautati singurei. Vreti munca voastra sa fie facuta de cetateni iar voi sa scrieti ca ati platit specialisti? Bai...astia chiar ne cred imbecili!

Pe de alta parte... in ochii oricarui om de pe planeta asta suntem deja ciori! Trebuie sa insir kkturile de la televiziunile romanesti si shourile lor State de Romania, Mostenirea, manelizarea muzicii, "lilieci in pantofi si telemea pe dinti"...si gata...sau vomit pe tastaura!
Deci:
Tiganizarea Romaniei. Doar Tiganii sefi spun: Ciprian Necula consideră că doar o treime din populaţia romă se declară ca aparţinătoare etniei din cauza percepţiei potrivit căreia "a fi ţigan înseamnă să aparţii unui grup social şi nu unei etnii". "Iar refuzul este cu atât mai mare cu cât grupul ca atare are o percepţie majoritar negativă. În cele din urmă, eşti rom în măsura în care îţi asumi această apartenenţă, din toate punctele de vedere şi, implicit, în măsura în care comunitatea te recunoaşte ca fiind unul de-al ei.
Pai si de ce mai vreti fonduri si drepturi pentru minoritati daca va declarati in masa romani? Aruncati un ochi la ungurii segregationisti. Aia au o coloana vertebrala de taur. Si testicule de altfel! Bravo lor! Voi?....

Falsificare date lor de catre niste iredentisti si va culmina cu stiti voi ce! Ca acum 150 de ani...ne vom vizita rudele cu pasaport!

Banci. furtul datelor cetatenilor se vor vinde pe niste sume greu de inchipuit pentru oamenii de rand! La corporatii of course care se vor ocupa cu alt outsourcing la colectare de sanatate..Aaaaa stai asta a fost deja facut de un ministru..cu cardurile lui! vaccinare obligatorie, mancare doar ce se gaseste in hipermarket si ce avem voie sa halim din grija statului adica tot niste jogodii doar ca vor fi straine!

Studii experimentale psihologice la nivel de tara! Legale din punctul de vedere al oricarei organizatii mondiale. Non guvernamentale, desigur! Guvernul face doar gloante si bombe!

Studii experimentale medicale. De la fluor si vaccinuri, la nanotehnologie! Nu ma considerati ca sunt deranjat mental si va povestesc SF-uri. Cercetati!

Legende. Cine a citit macar o carte despre inteliggence sau mai marlanesc spus, spionaj. Stie!

Epurare etnica sau doar epurare, prelevare de organe de la insitutionalizati si altele. Idei sunt milioane dar am scris cateva!

Din 100 de intrebari ai voie la 4 intrebari cu raspunsul PAS! Sunt de parere ca este echitabil! Voi NU?

Va dedic:

2 comentarii:

  1. http://antirecensamant2011.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Celor din jurul meu le-am facut o prezentare despre ce inseamna recensamant. Au ramas prosti! Nu le venea sa creada ca asa este posibil. Trebuia sa le pun Lista lui Schindler dupa asta...sa vada cum ziceau si evreii ca este imposibil sa omori forta de munca...

    RăspundețiȘtergere