sâmbătă, 15 octombrie 2011

Tara arde si baba se piaptana

Facem orice numai sa va tinem in stare de alerta. Avem di tati, pentru toti...si pentru cretinoizii retardo ignoranti cat si pentru cei cu resturi de memorie intacta.
Cheltuim 6.000.000 de dolari pe un sistem anti basini telurice...pardon, cutremure.
Autorităţile vor primi de la instalaţie alarmarea cu 20-40 de sec înainte de a ajunge unda periculoasă în zona unde se află.

Adica, la o medie de 30 de secunde, vom salva bunurile materiale, oamenii, oriunde s-ar afla, nu vor putea scapa in cazul unei calamitati. Fiecare alerta poate consta intre 5000 si 10.000 de dolari. PAi la cum sunt cutremurele in Romania(adica zilnice sau la 2-3 zile)...sansele de paguba la buget, cat de mari pot fi? Va las sa calculati singuri!
Pe lângă declanşarea alertei, el blochează anumite instalaţii periculoase care ar putea afecta populaţia.

Ar putea afecta populatia...nimic nu e sigur ci doar o presupunere. La fel ca presupunerile lui Dick Powel si regimul Boschet, referitor la WMD din Irak. Ce stire mai idioata putea sa vina azi? CUTREMUREEEEE! Feriti-va de magarus..ca poate da cu copita si cade drobul de sare, in moalele capului copilului natiunii. Romania a supravietuit la orice cutremur de pana acum. IN afara de cel din 77, care tot din vina regimului si nu a naturii, a reprezentat o nenorocire. Restul de cutremure au fost asa...de reamintire ca mai exista si ele. In '40 oamenii tineau tavanul, peretii si lucrurile prin casa cu mainile si dupa ce a trecut, au revenit la ritmul normal de viata. In 86, a stricat doar un somn, in 90, faceam lalele de hartie si in afara de paguba de lectii, nimic altceva. Vai, vai, vai...nu mai putem sta fara aceste sisteme de alerta!
Orice studiu de combatere, aduce la lumina , Daca, poate fi, posibil, in cazul si alte aberatii potentiale si probabilistice. As zice proBAMBILICIstice.
Probabilitatea(nici macar posibilitatea...pentru cei care stiu diferenta) de a avea un cutremur mare in Romania este foarte aproape de 2 sau 3 pe o scara de la 1 la 100.
Cu 6 milioane de dolari si cate 7.500 dolari media alertelor saptamanale, pe 5 ani, faceai un cartier cu normele normale de contructie, de mai mare dragul. Dar cine sa gandeasca...Noi muncim(cititi furam), nu gandim!

Revin cu "indigatii se revolta"....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu