marți, 1 noiembrie 2011

7 miliarde si experimente

Trebuia sa pun un link direct din titlu dar din pacate sunt 2 si nu am alta metoda decat sa le afisez mai jos:
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/lumea-celor-7-miliarde-si-razboiul-155582.html
http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/experiment-periculos-in-jurnalism-europa-mai-are-7-ani-pana-la-razboi-155605.html

Interesant este ca ambele titluri provin de la aceeasi sursa.
Este clar de foarte multi ani ca solutia viabila din punctul unora de vedere este doar razboiul. Dar numai un razboi la nivel planetar pentru ca in conflictele minore, ororile care deschid calea anumitor indivizi sunt vizibile si uneori condamnabile din partea restului lumii si deci, un conflict la nivel macro(planetar) este mult mai usor de generat si gestionat decat 20 de zone fierbinti. O eczema generalizata da mai putine batai de cap decat 4-5 eruptii dermatologice, fiecare avand un tratament diferit.
Lipsa hranei este un impuls puternic de a scoate oamenii in strada pentru a control ulterior dar asta, s-a dovedit doar o parte extrem de mica ca si importanta pentru un plan global de influenta. Tocmai de aceea, Zi Germans, au apelat la Siguranta Alimentelor ca forma de manipulare a oamenilor. Este clar ca majoritatea oamenilor care au ceva studii sau hobby despre nutritie, inteleg ca aceste actiuni sunt demne de un alt Hitler si nu de o organizatie care se bate cu caramida in piept ca vor doar ce e bun pentru omenire.
Oarecum, in multitudinea lor de planuri si ite cu caracter de dezinformare, au reusit cu iesirea in strada a "Wall Street Movement" dar din fericire sau din pacate multi determinati sa faca acest pas, au renuntat dinainte. Colac peste pupaza, recensamantul in Europa s-a echilibrat ca perioada. Oare nu e clar nici acum, ca cineva da ordinul si majoritatea executa?
Sub deviza hranei(prin misculatii simple) se pot lega disponibilizarile si somajul in crestere din intreaga Europa si continentul nord american. Cu valuri mai mici dar simtite, sunt si alte zone din Asia si Africa. Mai ramane doar Australia si America de sud...dar vom vedea...
In loc de petrecere vom da rafale de mitraliera in cazul in care vom pune si noi mana pe arme sau ne vom sapa proprile noastre gropi comune, in cazul in care Zi germans isi fac planurile nestingherite.

Mergand pe aceasi linie paranoica, e clar ca acest manifest este cu caracter pregatitor si nu informativ. Am mai spus la deschiderea acestui blog ca emisiunile survival sunt pentru ceva. Acum stiu pentru ce. Pregatirea multora. Selectia naturala(legea junglei) intr-un conflict generat global si pe urma alegi din cei ramasi pentru sclavie permanenta.
La fel ca ONU, aparut peste noapte doar sa nu mai existe conflicte si razboaie, la fel se va crea o alta organizatie(aceeasi Marie cu alta palarie) ce va asigura ca asa ceva nu se va mai intampla niciodata. La fel cum nu s-a mai intamplat nimic dupa formarea ONU. Adica doar promisiuni si inarmare pentru cei care conduc aceasta organizatie.
ONU doar cere fonduri si nu face nimic. Pardon..inarmeaza membrii fondatori!
O scriu asa de simplu pentru orice om cu 2 clase pentru ca altfel, poate nu se intelege!
Deci, oameni buni, ne paste o revolutie la nivel macro(planetar) cu forte combatante formate din:
1. Multimea proasta.
2. Multimea proasta si indoctrinata.
Mai ezista o categorie dar astia nu sunt combatanti: elita bancherilor, regi, printi, sefi de stat si de corporatii. Ca doar cineva trebuie sa conduca si dupa razboi...nu?
Adevaratii hoti si instigatori nu vor fi trasi la raspundere decat in cazul in care la vreo intrunire Bilderberg, se arunca vreo 20 din astea.
Alta varianta inca nu exista. Poate doar sa vina dumnezero...daca se dovedeste vreodata ca e vrednic de omenire. Si nu invers! sic! sau niste ET(vulcanieni, romulani(dar nu udemeristii)) sau chiar o emigrare pe vreo planeta din sectorul gama al galaxiei.
Altfel....Jidania nu va mai sta in Palestina , nici in Arizona ci in Romania.


Ma duca la un ceai de litiu cu biscuiti de tioridazin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu