marți, 22 noiembrie 2011

Continuare de ieri

Cum vechii evrei erau un popor de migratori, sansele lor de reusita ca si linie genetica este simplu de dedus sau chiar dovedit. cum in natura lor, evreii sunt un popor de nomazi, pot afirma (fara frica ca voi fi data afara din cine stie ce institut) despre linia istoriei lor. Au fost ca si alte popoare, sclavi dar pentru ca erau legati de pamant prin munca de jos a diversilor stapani, cunostintele lor despre natura au fost mai semnificative in comparatie cu restul oamenilor. Cum biblia este de fat cartea fiilor lui Israel, pot spune ca este cartea lor de capatai. Chiar este asa si se numeste Torah. Nu spun nimic de alte carti...
Vechiul testament este istoria care urmeaza sa fie pusa in aplicare. Putem spune chiar ca este un plan bine pus la punct de Moise pentru salvarea poporului sau. Caci daca urmam linia bibliei, Moise a fost un evreu crescut la curtea faraonului. Cand a venit vremea sa conduca poporul sau, a luat taurul de coarne(si nu la figurat ci cel ceresc!) si a plecat in lume cu gandul de a-si forma tara poporului sau. Efectele acestei ambitii le putem vedea si astazi in Palestina si Israel. Spun despre taurul ceresc caci poate isi mai aduce cineva aminte despre povestea lui Ghilgamesh si Enkidu. Ca poveste interesanta si psihologie a unui popor, putem gasi in scenariul si filmul facut de un evreu genial care a afirmat in gura mare ca este ateu. Numele lui este Gene Roddenberry iar filmul de numeste Star Trek the next generations episodul Darmok. De fapt cam toata seria este geniala. prezinta pe langa termenii care ne pun creierii pe biguidiuri si astazi, psihologia si imaginatia sa a depasit orice bariara in ce priveste realitatea spre care ne indreptam cu pasi imensi si rapizi. Secolul 21! Secolul in care soldatii vor fi controlati cu substante chimice pentru executarea ordinelor. Pe de alta parte si Asomv a scris o serie atat de fantastica incat astazi pare o relatare de peste cativa ani. Exact ca un plan bine pus la punct de niste unii ce cauta cu infigurare controlul absolut. Ambii au demarat aceste proiecte pe vremea cand inca scanceam si astzi am impresia ca am descoperit apa calda...dar mereu vor fii unii care vor sa stie mai mult si pentru ei eu sunt doar o mica rotita in sistemul paralel si optional de viziune a lumii.
Sa revin:
Toate monumentele sau ruinele unor diverse monumente de mult disparute, indica aceeasi perioada de 9-10 mii ani in urma cand omenira era in plina glorie. Atlantida, piramidele, Stonehenge, MachuPichu, Sarmisegetuza si multe altele spun aceeasi poveste. Anticii pe care noi ii credeam vanatori de mamuti au fost alti oameni la fel ca noi si astfel putem intelege ca au fost construite pentru instruirea noastra. In America descperita de Vespuci si Columb, s-au gasit semne din cultura cretana. In Africa sunt obiecte de provenienta chineza si asiatica. In ambele cazuri datarea a dat peste cap istoria cunoscuta dar pentru cine nu citeste dovezile pare ca povestea lui George Carlin: Dinozaurii au fost pusi acolo sa ne testeze dumnezero credinta? Eu cred ca tu esti aici pe pamant sa-mi testezi credinta!
Dovezile vechilor civilizatii sunt coplesitoare dar nu false cum multi specialisti afirma. De fapt acesti specialisti dupa cum stim, sunt platiti si sponsorizati de capete incoronate sau de personaje dubioase doar pentru inducerea in eroare a celor multi si a reducerii la tacere a celor deschisi la minte. Arheologi care gasesc schelete de 5 m Lungime. De fapt si oameni pe care ii cunosc le-au vazut dara cum nu au calitatea data de insitutiile tinute din banii celor de la carma lumii stiintifice, e clar ca nu au un cuvant de spus. Urme de pasi ale oamenilor alaturi de ale dinozaurilor...e strigator la cer! Oare? mai citeste odata si poate se vede ca afirmatia se bazeaza pe religie si cer! Stiinta e plina de religie dar cine sa recunoasca asta...doar suntem o comunitate stiintifica formata din profesionisti. la fel ca aia din presa. Numa' unu si unu.
Universul e plin de nebuloase , galaxii, stele si sisteme planetare dar noi suntem buricul lumii! Aaaa...nu mai suntem?
Am decazut din centrul lumii doar pentru a Galileo si Copernic au comentat asta? Parca unul a suferit din ordinul direct al bisericii. Stiinta actuala este inca sub puterea bisericii sau parca si papa a zis ceva oficial in legatura cu xtraterestrii. Nici nu mai stiu...sunt derutat pana la dezinterie pe ochii alora ce fac legile lumii. Si religiile de altfel.
Toate monumentele distruse de noile civilizatii spun vechea poveste a lumii ciclice.
Nan Madol= Ghilgamesh si Enkidu= fratii ancestrali ai lumii antice. Dualitatea prost inteleasa si denaturata.
CUm datarea sculpturii uneui monument sau a ridicarii sale nu se poate data, putem totusi sa luam in calcul orientarea lor in raport cu constelatiile si punctele cardinale. Stim ca pamantul are mai multe miscari decat cea de rotatie si revolutie dar de ce sa luam in calcul asemenea detalii insignifiante? E mai simplu sa indoctrinezi decat sa iluminezi.
La Sarmizegetusa oglinda cereasca a fost distrusa ppentru ca se credea ca aste altarul pentru sacrificii. Uite asa se creaza mitologia unui popor si cum mitologia are un sambure de adevar este simplu de extrapolat si speculat despre daci.
Pana la umra dacii au fost invinsi cu aceiasi metoda ca in biblie. argintii! E asa de simplu...uitati-va la conducatorii de acum. Nimic nu este schimbat. Pentru arginti o vand si pe ma-sa! SI nu vorbesc de Romania ci de intreaga lume.
INcasii Stiau despre disctrugerea ciclica a vieii de pe pamant si semnele vor veni din cer. Tocmai de aceea studiau cerul iar astronomia ocupa mult timp invatatilor. Dar cine sa ii asculte daca hoardele de cuceritori venisera dupa o comoara materiala?
Egiptenii au fost primii invatatei dupa Atlandita. De la ei au invatat matematica, astronomia, arhitectura si restul stiintelor pe care astazi abia le redescoperim. De la egipteni au invatat grecii. Iar dupa greci, ultima reduta a fost Dacia cazuta in razboaiele de furt sub vechiul dicton de civilizare.
Sapiens a locuit in acelasi timp cu Neaderthal.. numai ca in realitate acei primitivi au fost vechii sclavi ai unei ceneratii de oameni ce nu mai prezinta interes stiintific deoarece dupa cum stim, religia, aceasta puscarie a spiritului si gandiri umane a tinut si cu dintii de stagnare si control absolut sau chiar involutia omului. Alta data am spus ca e bine sa invatam orice domeniu ne atrage. Orice lucru nou e bine de stiut chiar daca nu aduce beneficii materiale. Prin realizarea faptului ca religia nu aduce dacet inapoiere catre barbarie a omului, cred ca moralitatea tine de fiecare si nu de anumite dogme insusite in mod abuziv de niste indivizi deranjati psihic cu pretentii de fauritori de lumi civilizate. Poate pentru ei. Majoritatea omenirii se scalda in propriile fecale cand clasa nobila a preotilor taia in carne vie printre cei indoctrinati.

Faceti-mi profilul de psihotic si delirant! Psihologi...va provoc sa va expuneti ideile invatate, bazate pe ideologia lui Jung despre diversele afecte ce ma conduc. Pentru cine face un profil complet dau si premiu!
Aveti grija totusi...Jung e pe frontispiciul blogului!
Nasoale carti a scos. Nici una nu are poze sa "le citesc" si eu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu