miercuri, 23 noiembrie 2011

Daca as fi smecher in politia rutiera...

...as da o lege care sa limiteze elanul smecherilor din spatele parbrizului cat si scaderea pagubelor materiale. Pe de alta parte, ar scadea mai multe cheltuieli inultile si frauduloase de la baietii chirurgi din service-uri. Se mai poate numi si politie rutiera facultativa si provizorie fara studii de specialitate.
Participantii de la aceasta actiune de limitare ale accidentelor usoare si unele grave pot fi instructorii auto. Aceste actiuni nu cer atentie concentrata si in plus poate aduce o cresterea a veniturilor celor inscrisi in acest proiect. Instructorii cu un exces de zel nu au ce cauta in acest plan deoarece nu vor putea aplica mai multe ore de amenzi in loc de ore de condus. Fiecare activitate are un numar egal de ore de lucru. Si cum minimul de ore este de 8 ore pe zi iar maximul este de 12, fiecare isi alege planul de lucru dorit in conformitate cu legislatia muncii in vigoare. Orele suplimentare nu exista. Egalitate pe ambele planuri. Ore de instructaj= ore de observare locala. Din numarul de amenzi date se calculeaza un procent care inrta in venitul instructorului auto. Marirea acestui procent se poate face doar in baza anilor prestati. Nu pe numarul de amenzi ci(uneori si) pe cantitatea de munca prestata cat numarul de amenzi. Astfel nici 100 de amenzi pe zi timp de un an sau statul in cur pe scaunul din masina 10 ani nu iti asigura cresterea venitului. La fiecare a doua abatere, amenda se dubleaza!
Vechii politisti nu au ce cauta in acest sistem. Este nevoie de pregatirea unui politist sa faca munca de politist si nu fuga de raspundere doar pentru a a-si pune gainatarul pe scaunul de masina undeva la panda...ca vulpea sau pisica. Nu taica.. nu fuge nimeni din politie pentru legea asta. Apropos..trebuie sa ai toate categoriile grele. Asa ca...iti trebuie experienta si nu... Galoane *!
*A doua definitie!
Dupa cum bine stim, politia este vizibila de la un kilometru insa un instructor autor profesionist este mai greu de observat. Politia are timp sa se ocupe de infractiuni si alte activitati unde se cer si alte calitati in afara de observator.

Desi am toate planurile in cap(inclusiv legislatia si metodologia de aplicare)), prefer sa ma opresc aici si sa nu citeasca vreun Lenuta Ugerica si sa ii vina idei de plagiatura si sa-i genereze persoanei respective venituri de baron national.
In poza sunt actiunile pe care le pot presta instructorii. daca nici ei nu stiu ce se petrece, atunci nimeni nu stie.
Imaginea originala a fost luata de aici: http://www.clubchevrolet.ro/forum/download/file.php?id=827&mode=view&sid=4ca882a5fcd68bc644d1930eecd9ee75.


Sa vezi centuri legate si celulare in torpedo-uri. Ori la bal ori la spital!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu