miercuri, 30 noiembrie 2011

Droguri vs lege

Indiferent despre ce substante aducem in discutie, legislagia ramane aceeasi. Labila, penibila si ineficienta.
Cafeina/cofeina:
Se găsește în cafea, ceai, nuci de cola, mate, guaraná și cacao.
Indiferent de cum se numeste sau de sursa, efectele acestei substante raman periculoase.
Stimulant al SNC, creșterea pulsului și tensiunii arteriale, dilatator bronhial, diuretic, stimulant al peristaltismului intestinal.
Efecte bune: Ajungi mai repede la munca...sa ti-o traga sefu'!

Ce nu se spune in majoritatea publicatiilor reprezinta crima perfecta.
Cresterea tensiunii: Stimulent al SNC(sist. nervos central)direct si pe deasupra o mai face inca odata prin cresterea durezei. Deci crestere a tensiunii prin 2 metode. Prima directa prin stimulare si a doua prin scaderea cantitatii de lichid din sange. Rezulta o chestie mai vascoasa care nu prea prieste vaselor si inimii; si asa "turata" prin excitarea SNC-ului.
Este legala si orice cantitate consumata nu duce la incriminare. Poate doar daca vinzi cateva containere si statul nu iti percepe taxa! Altfel...la liber!
Stimulant al peristaltismului prin iritarea mucoasei intestinale. Superb! La mai multa iritare pe matze!
Efecte naspa:
Dependenta, insomnie, iritabilitate(uneori manie si psihoze), in cantitate mare(peste 2 cani/zi) da(nu poate!) tulburari de memorie si invatare, manie, dezorientare, depresie, dezinhibare si altele. Efectele dezintoxicarii sunt multe si nasoale. Le gasiti voi!
Paianjen cafeinizat! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2b/Caffeinated_spiderwebs_modified.jpg
Accidente de masina, batai, deranjarea linistii publice si restul Nu sunt considerate perculoase. Legal, individul nu este pericol public daca a baut 4 cani de cafea sau de 5 cutii de tauri verzi pe pereti!


Alcoolul:
Efecte bune: http://madpirate.com.au/wordpress/wp-content/uploads/2009/10/beer-helping-ugly-people-have-sex21.jpg
Efecte nasoale:
Neurotoxic maxim. Nu te omoara imediat. Doar te baga in spital cu pareze si paralizii. 50 ml alcool pur. Strica metabolismul proteinic pe 72 de ore. Bine ca este reversibil. Absorbi la nivel intestinal doar carbohidrati. Proteinele necesare repararii organismului cad pe ultimul loc. Si grasimile se absorb mai repede decat proteinele. Bun pentru sportivi. Maxim!
Dependenta maxima. Incep sa cred ca bate si drogurile de sinteza.
Efecte nasoale: Dependenta, dezinhibare, iritabilitate, afecteaza emotiile simturile, judecata, panica, psihoza, halucinatii, etc. Memoria si invatarea sunt pa. Hipoglicemie, hiperuricemie(pishu in sangre...ex: guta), hiperlipidemie(slana si osanza in sangre), gastrita, ulcer, vasodilatator, aritmii, dureri musculare(in mahmureala), scaderea temperaturii centrale si pierderea caldurii din extremitati(e bun pe munte iarna =)) )!
Legal: Era baut dom'le... E vai de el...si-a inecat amarul. La prima abatere(nu grava) e circumstanta atenuanta(nu ma intrebati de unde stiu!). La a doua abatere(indiferent de gravitate) e agravanta. Misto nu? Era beat..nu stia ce facea...dar e legal consumul si comercializarea. Doar primesti din fasa...cu lingurita..sa nu faci urat. http://www.med.unc.edu/alcohol/prevention/health.html asa...sa fie si un link. Sau 2...3: http://www.buzzle.com/articles/10-warning-signs-of-alcoholism.html
http://www.youtube.com/watch?v=tZmDWltBziM


Benzodiazepine si barbiturice. E voie ca asa zice medicul, farmacistul, familia si legea.
Efecte bune: Stiu astia de sus!
Efecte adverse: Garla! Nu mai scriu ca-mi consum blogul.
Legal: Foarte legal. NU esti pericol social. Baga mare!


Marijuana sau canabis:
Efecte secundare: Creste pulsul, uscaciunea gurii si foame. Da' foame...nu gluma! Mai ales ca traim in Somalia si nu avem ce manca. Uscaciunea gurii e grava. Mai ales ca avem doar desert in zona. Deci ramane pulsul. Bun pentru sex. Te pregatste dinainte.
Efecte nasoale: ......
Legal: Drog de mare risc. Categoria 1. Olandezii sunt un popor de prosti. Noi stim ce e bine. Pericol public daca maninci mult si ti-e somn! Cel mai periculos om din tara.
Unde gasiti referinte:
Aici si aici, si aici si aici si aici si aici si aici...si multe studii despre cum se trateaza boli grave si terminale doar cu Maria!

Statul roman:

Ma opresc aici. Punct.

Un comentariu:

  1. De acord. Interzicerea oricum n-a functionat nici in cazul alcoolului. Iar interzicerea canabisului e la fel te stupida, chiar mai stupida. Oricum pana la urma nu te obliga nimeni sa consumi. Asa cum nici fumatorii nu sunt obligati sa fumeze. Nicotina la fel are multe efecte adverse, tigarile normale sunt mult mai periculoase decat un joint. Dar na... legile sunt facute de prosti.

    RăspundețiȘtergere