miercuri, 30 noiembrie 2011

Religie & Shit servit pe tava de argint

Probabil or sa existe destui fanatici care o sa ma critice si pentru randurile urmatoare dar din pacate pana si vremea lor se apropie de sfarsit. Pentru ca nimic nu dureaza pentru totdeauna, ceva din rahatul servit zilnic de milenii iese la suprafata de fiecare data cand omul incepe sa-si puna intrebari in legatura cu existenta si calitatile sale in lume.
De ceva timp vad ca nu se prea mai bate nimeni cu caramida crestinismului in pieptul dacic. Poate vor intelege vreodata ca religia crestina nu avea nici un fel de tangenta cu stramosii nostri daci. Nimic din "ce se mai gaseste" nu va putea dovedi ca am fost vreodata politeisti si nici crestini. E ca si cum am amesteca astazi rahat nou cu vin vechi si avem pretentia sa suntem viticultori(nu oenologi!) de renume mondial.
O mai spun inca odata: Dacii erau mithraisti! Nici o treaba cu Nimeni Isus. Acest individ cum nici dovezi clare nu a lasat posteritatii dar trebuie sa-l credem pe cuvant si mai ales pe apostolii sai eu de ce as imbratisa fabulatia cretionida atat timp cat si eu stiu dar pe langa faptul ca nimeni nu ma crede...deh nu sunt expert!... nici religie nu vreau sa intemeiez. Poate doar religia: antiautoritate de orice fel. Dar asta se numeste bun simt si nu doresc sa colectez bani pe ceva ce poate toate lumea...desi nu o face!
Deci:
Dacii erau mithraisiti. Cautati si veti gasi dovezi. NU sunt nici specialist si nici dovezi nu am. In schimb am creier.
Romanii au cultul monoteist de la daci. De pe vremea lui Burebista(cand inca eram in relatii bune) politeismul lor a avut de suferit din cauza darilor si taxelor luate in numele zeilor. Erau destui pentru a aduce pe orice taran in sapa de lemn.
Biblia este doar o parte istoriei evreiesti. Punct.
Torah este formata din primele 5 capitole ale bibliei. Cu Talmudul este alta poveste in directa legatura cu Codul lui Hammurabi dar alta data. Biblia este doar parte a istoriei evreiesti si fabulatiile unora care au stat de vorba cu oameni inteligenti. Coranl este scris la 75 de ani dupa moartea lui Mahomed. Biblia, dupa 600. Oare care o fi mai adevarata avad in vedere ca spun aceleasi legi de convietuire pasnica? Orice religie spune ca legile de bun simt si respect sunt cateva. Incap toate pe singura pagina dar au trebuit si normele de aplicare a legilor...nu? inca vreo 1000 de pagini!
Roma a furat toate documentele dacilor si a lasat soldatei pentru un mai bun control al celor care au scapat de razboi si inca gandeau. Oare in Irak, Afganistan si restul...Ultimii oameni(cacamerica) nu face la fel? Credeti ca este vreo coincidenta?
Biblia este doar o carte cu mesaje astrologice ascunse dar in acelasi timp cu putina dibacie ai si un circ. Circ si paine..remember? Paine se casiga cu sudoarea fruntii si sangele corpului pentru ca mesajul initial este de vina universala si cu absolvire dupa moarte. Pana la prohod dai tot ce poti pe lumea asta. De la paine la sange si bani. Si ca veni vorba de lumea asta..oare nu Constantin cel care a fortat popii sa dea o noua rugaciune(Crezul) universala, a declarat ca se va platit tot doar pe lumea asta si nu pe cealalta? Oare nu e vreo legatura cu acest C-tin si cavalerii templieri? Oare nu e vreo legatura a crestinismului cu Buddismul cand a spus(contrar lui C-tin) ca se va plati tot dar nu neaparat pe lumea asta ca tot se spune ca Nimeni Isus a fost si in India? Oare nu este o conincidenta ca Isus desi nu a lasat dovezi fizice, invataruile sale despre casa in care intra un om cu ulcior cu apa, le stiau si vechii egipteni?
Ce ami tura vura..uitati-va la filmul de mai jos. Probabil se vor intelege mai multe. Eu sper sa se prinda cat mai multi de imbecilitatea si iuntilitatea religiei. Cu cat mai multi cu atat mai bine. UN om invatat este un om periculos pentru guvern. Vedeti in film definitia si etimologie cuvantului Guvern.
Si cand ma gandesc la sursa diverselor informatii ma apuca rasul. Popi, studenti(viitori popi), scoala de popi din Bucuresti din zona Unirii-Pasaj Budapesta. Si cu toate astea multi merg pe calea popismului. Desi cred ca inteleg(sper ca nu sunt cretini)ca religia este o prosteala ieftina. Daca le iese si lor bani...de ce nu? Pana la urma, in fiecare minut se naste cate un prost. Important este sa ajungi la el in timp util!

Vizionare placuta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu