vineri, 30 decembrie 2011

2 chestii importante

Nu pierd vremea cu introducere. Oricum nu ma pricep!

1. Nu ma intereseaza ce cred unii ca stiu ei(in sinea lor) sau cred ca stiu in legatura directa cu postarile mele. Nu umblu cu nici o fofarlica: Specialisti spun ca, oamenii de stiinta britanici, descoperiri recente si alte kkturi. Ce imi iese din bibilica are vechime in macerarea informatiilor si ce se gaseste de citit pe blog este mai mult decat borhotul din capetele voastre. Baietzii dashtepti sunt rugati sa se limiteze la citit si nu la evaluat ca nu sunt vreo somitate in domeniu. Pe de alta parte, apelul la autoritate imi provoaca voma in jeturi. Bai anonimule cu pareri geniale despre tot si toate...crapa si lasa lumea mai frumoasa si mai curata!
Nu oblig pe nimeni cu politia la usa sau citatii in justitie sa ma citeasca. Daca ai creier gandeste dar in cazul in care folosesti maciuca, da in ma-ta cu ea sau bagati-o in coor! Poate asa o sa intelegi la ce iti foloseste mintea si ratiunea.
O minte normala(cum unii nu o au) se foloseste pentru cultivare si intelegere. Din ce in ce mai multi folosesc mintea ca suport al prostiei. Probabil ca si prostia are o logica.

2. Ascunderea in anonimitate nu ma face decat sa dau reject la toate comentariile si sa va caut dupa IP. Ori ai sange si onoare sa comentezi ca fiind cineva ori adu-ti aminte de maciuca aia.

Pana iti creste un creier ma consolez cu vorba lui Jean de La Fontaine
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e prost.

PS. Iar limitez comentarile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu