joi, 22 decembrie 2011

Apel la autoritate sau cum va prostim noi pe voi cu statistici

Exista predictori statistici ai divortului?

Imi pare rau sa vad ca lumea o ia din ce in ce mai jos... Parca citesc un articol din Pubertatea de duminica sau ziarul gratuit de la metrou.
Cum este posibil sa aduci asemenea argumente imbecile cand in realitate ai nevoie sa te uiti in alta parte.
5.Faptul ca ai copil cu ADHD inseamna ca ai mai multe sanse de divort decat celilalti? Inseamna ca ai grave probleme cu mansarda draga statistician. Statistica e parte a psihologiei..in caz ca nu stia toata lumea!
3. Daca ai doua fete ai mai mari sanse de divort decat daca ai 2 baieti!
WHAAAAT? E un concept foarte misogin in aceasta afirmatie statistica; de ce nu ma mira? Adica vrei sa spui ca in cazul in care faci baieti(stiintific sau babesc) vrei sa te desparti ca sa poti invata si pe aia doi la fel ce stii tu...ca doar baietii devin copii la indigo cu tatal chiar daca se simt atrasi de mama(complex oedipian...fals de altfel).
4. Nivelul de testosteron nu are legatura cu rata de divort ci cu numarul de neuroni functionali ai barbatului...bine in cazul in care duduia nu e o dama de consumatie pentru altii sau are probleme de autoritate chiar ea caci in acest caz poti sa ai testosteron cat un taur, daca femeia e nebuna si cu complex de superioritate...nu te apuci sa ii cari la pumni. Te duci in lume singur.
6. Fals!
7. Minciuna sfruntata. Depinde si de ce rade pentru ca eu as interpreta cu promiscuitate rasul...mai ales cu gura la urechi si daca e cu personaje diferite...
8. Cum poti pierde un copil in timpul nasterii daca este primul copil tocmai cel din burta? Eu vad afirmatia aia cu mai multe intelesuri caci in cazul in care pierzi un copil(altul decat cel din burtica)doliul tine o viata si nu 40 de zile cum se tine in mod normal(religios si psihologic). Daca pierzi un copil (pe cel din sarcina respectiva) si divortezi, inseamna ca te-ai maritat(insurat) doar pentru carnacior(fanta roz)si nu pentru o familie care indiferent de religie sau cultura, inseamna uniune pe viata! Se scot din calcul cei care nu vor copii. Au alte idealuri si nu intra in aceasta categorie.
9. Noi facem statistici si nu psihologie...cine dracu a pus statistica in psihologie? Pai daca tot mori de cancer...de ce sa nu te faci curva sau calugarita? Eu asta inteleg! Parca e indemn ce sa faci si nu ajutor moral din partea specialistilor.
10. Femeie militar. Nu mi-as fi luat asa ceva vreodata. Politista era interesant(nu fantezie...ci stiam de ce sa ma feresc daca ma apucam de furat sau crima organizata) dar cum politita a fost demilitarizata....nu mai prezinta interes...sau daca ramaneam forever la IQ-ul de la 16 ani.

La sfarsit vine specialistul cu o scuza incredibila:
As fi tentat sa va raspund: "sa priviti datele de mai sus cu senitatate". Sunt doar simple statistici iar fiecare dintre noi reprezinta mai mult decat corelatii semnificative...

No shit! Este doar observatie si nu reprezinta tendinte viitoare.


Ecce uomo! That's it....we're fucked.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu