joi, 8 decembrie 2011

Ce urmeaza...

Ca orice om cu ceva neuroni in plus fata de cel singuratic citesc zi de zi ce se mai intampla prin lumea asta cu tendinte sinucigase si vad numai aberatii. Dar la fiecare colt de internet sau muchie de ziar! Fie ca aleg partea financiara, politica, militara(sunt separate doar de filele din dictionar), culturala, stiintifica sau divertismentul vad aceleasi tendinte cretinopate de spanzurache labil.
Din ce am vazut pana astazi si la cat ma mai tin pe mine neuronii eu cred asa:

1. Europa se vrea federalizata exact ca(,) cacamerica. Daca se va face asta, suveranitatea va ramane doar in cartile de istorie. Economic ne vom apleca spre 90 de grade si urmatorul pas tine de un mic ordin la armatele private caci cele traditionale sunt pe drumul pierzaniei. La fel cum in Germania post WWI a fost abolit serviciul militar obligatoriu la fel s-a intamplat si in Romania. De ce oare? NU numai aici dar asta ne intereseaza acum. Noi si ce facem Noi sa ne fie Noua bine.
Cum la ascensiunea lui A.H. a participat o mica grupare particulara cu insemne specifice uniformei, la fel se va intampla si in Europa. Spre deosebire de cacamerica, Europa nu are aceleasi resurse umane si materiale aranjate strategic in vederea unei invazii. Nu oficial. Bine...nu se mai face ca acum 100 de ani cu tunul ci cu economia dar in final se va apela tot la forta bruta caci este singura care ingenuncheaza orice forma de protest sau rezistenta. Oricat am dori sa ne mutam la tara si sa ne cultivam singurei usturoiul, menta si canepa, cineva(stim cine..)tot isi va trimite ceva soldatei spalati pe creier cu niste conturi pe undeva printr-o tara neutra sa se ocupe de nasoale. Poate asa se va intelege de ce avem nevoie de neutralitate si nu de cojones nationaliste.
Orice s-ar discuta la "BruxeLESS" singura solutie(reala acum dar nesustenabila) este tiparnita. Singura tiparnita care va sterge datoria generalizata a Europei este cea care face pac pac. Datoria Europei a fost generata din cauza bancilor centrale care sunt subalternele bancii federale cacamericane. La dracu...stiati deja asta...nu descopar eu apa calda...

2. Se creaza acea chestie pe care au zis-o de mult ca o incearca. Acea isterie generalizata pentru care s-a consumat multi giga pe internet cu filme documentare cu accente paranoide de control global. Uite ca se intampla si cine mai crede ca vine Superman sau Mesia si-o ia fix in incisivi. Ce au zis idiotii aia stiau ceva. Noi suntem aia care nu credeam ca este posibil si totusi... e pur si muove. Masinaria de raboi si nu banii. Ce credeati?

3. Basinica al nostru incepe sa dea declaratii ca a noastra constitutie nu este imuabila si ca trebuie sa sufere modificari constante in timp ca doar lumea nu sta pe loc. Bai papleaca...vrei sa ne spui ceva legat de ingradirea drepturilor? NU sunt doctor in politica si nici jurist ca sa-mi dau seama ca o constitutie nu este batuta in cuie. Nici legile lu' dumnezero nu au fost dar sa ne arunci asa ceva peste ochi suna a pregatire de ceva. Mai ales in contextul disperarii de acum. Si ma rog de ce nu ai sange in tine sa ne spui ca vrei o mica repetitie de lege martiala sau macar o stare de urgenta? Ti-e frica ca-ti imping lutul la deal baietii americani? Pai nu ai facut numai asta pana acum?

4. Toate institutiile europene sunt mare parte din rahatul asta maro imputit. Drepturile omului european, institutul de cercetare european, limbi straine pentru caini europeni, Parlamentul European, Consiliul European, Consiliul Uniunii Europene, Comisia Europeană, Curtea de Justiţie a Uniunii Europene,
Curtea Europeană de Conturi, Comitetul Economic şi Social European, Comitetul Regiunilor, Banca Centrală Europeană, Banca Europeană de Investiţii, Fondul European de Investiţii, Ombudsmanul European(ce cacat e asta?), Controlorul European pentru Protecţia Datelor, Organisme interinstituţionale
, samd.
Oare cati bani maninca astea?

Trebuie sa ne aducem aminte de un singur lucru: America Trebuie sa cada. Europa sta fara cacamerica. Invers nu!
Istoria a dovedit-o.


PS. Care e adresa fabricii de bicilete si masini de cusut Pac Pac? De fapt se gaseste cu 70 de ron para de fonta cu clapa. La minim 100 e negociabil.

PPS. Elvetienii is pot pastra arma dupa satisfacerea stagiului militar. Pe cand si la noi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu