miercuri, 7 decembrie 2011

De ce Ungaria ar da faliment mai repede decât România
Pentru simplu motiv ca sunt la fel de creduli ca tot ce zboara si se numeste Euro obligatoriu este de mancare. Uitati-va la romani cum se face. Suntem in kkt pana in gat si tot nu crapam.
Singurul iad real e pe Pamant,noi suntem rezidenti
Da-ti ne ploaie,da-ti ne vant,suntem ai dreacu de rezistenti!

La noi s-a inventat rezistenta. Ii batem si pe Buddisti. In Romania rezistenta este sportul national. Cum se poate nu se spune...caci cele 7 minuni comuniste nu au aparut degeaba.
Din cauza rahatului de TVA si nici tutunul de rulat unguresc(care de fapt e tutun de la noi) nu se mai cumpara. Uite de ce stateau bine pe statistici. In Romania se cumpara tutun de rulat cu tona. Acum...daca si pe asta il scumpesc(preconizat in maxim 1-2 saptamani. Alta crestere va mai fi undeva pe la sfarsitul lunii, intre craciun si revelion. Chestia cea mai interesanta este ca aceste informatii le-am aflat nu din presa ci de la baietii care vand tutun. Sunt mai informati decat presa...ca de obicei. Economia subterana are un plan mai vast de dezvoltare.

IN acelasi trend de apocalipsa:
Cumpărați aur, mâncare și arme!
Roubini: "Dacă sunteți paranoici, cumpărați arme și duceți-vă în munți"

Asta doar daca sunteti paranoici! In caz contrar stati pe baricadele foametei si frumos si incet incepeti sa va aplecati in 4 labe. CIneva se va gasi sa-si prinda "organele" in capcanele puse...adica noi bancile. Si cum noi suntem foarte potenti si dotati cu siguranta ca nici macar capul nu il mai intoarceti sa vedeti cine v-o trage; ca-n bancul cu magarul si vulpea.
Eu as adauga ca nu e bine sa fiti paranoici, oricum suntem si o alta alegere de acest gen nu poate decat sa intareasca convingerea ca ceva nu e in regula cu acest sistem.


Tentativă de asasinat asupra directorului Deutsche Bank

Pacat ca nu a reusit!

4 comentarii:

 1. Eu de mult zic la baietii care propovaduiesc apocalipsa si zic sa cumperi teren agricol ca mai bine investesc in arme. Ca daca chiar va fi nasol, cu ce te ajuta terenul daca altul vine cu pusca?:P

  RăspundețiȘtergere
 2. Devi una cu pamantul tau..mai repede!

  Ca tot ai deschis subiectul...noi romanasii de unde luam aceste "fonduri mutuale"?
  Stiam pe cineva care aducea nu de foarte departe de noi diverse lucrusoare dastea. Numai ca era prin 2001 si nu mai stiu nimic de el. Putea sa aduca orice daca aveai destui bani...chiar si un "fond de investitie" de 40 de tone... si cu actiunile necesare pentru imprastierea "concurentei"...

  RăspundețiȘtergere
 3. Din Ucraina presupun. Sau Republica Moldova.

  RăspundețiȘtergere
 4. Deci ramane la fel... trebuie sa ne gasim brokeri

  RăspundețiȘtergere