joi, 22 decembrie 2011

Diverse

Ce este fondul proprietatea?
Pai este o chestie care iti ia ce ai fizic(teren, cladiri...si altele) si ti se da o hartie care ar trebui sa aiba o anumita valoare. Un fel de obligatiuni(sa nu le incurcati cu actiunile ca valoare!). Cine va smecher din Romania avea acum cativa ani cam 25 %...oare cine-i ticalosul care avea majoritatea? NU de alta dar nu e deloc diferit de conceptul ca cine are cea mai mare parte din total. Este majoritar...cu 25 de procente. Frumos nu...oare cine o fi? Tema pentru perioada craciunului Bafta la examen.

Vrajeala pe paine
AVERTISMENT: Ungurii devin extremiști. VEZI cine luptă împotriva "capitalului evreiesc mondial"

Acum nu mai au treaba cu cu tiganii(na ca nu suntem singurii anti tigani) =)) )ci cu evreii bancheri. Interesant acest concept stiinde deja ca acum ceva timp ungurii vroiau felia de placinta din Romania cu ceilalti 3. Sam, Ivan si mozaicarii. Acum nu se mai inteleg la placinta cand bancherii evrei le-a dat peste bot?De la 1 ianuarie, toate avioanele care survolează spațiul UE plătesc pentru CO2 emis în atmosferă

Cea mai frumoasa parte din tot articolul asta este un raspuns:
Nu inteleg de ce au ales sa taxese CO2 si nu apa, ca doar vaporii de apa au cel mai mare efect de sera.
Dar nu cred ca mai avem de asteptat mult. Cred ca o sa se imbogateasca tarile cu deserturi pentru ca nu contribuie la efectul de sera, iar tarile cu rauri vor fi taxate masiv pentru contributia criminala.

de pe wikipedia (gaz, formula, contributia):
Water vapor H2O 36 – 72 %
Carbon dioxide CO2 9 – 26 %
Methane CH4 4 – 9 %
Ozone O3 3 – 7 %

Oare cine are cea mai mare parte a tarii lor desert? Intrebare intrebatoare....cam aceeasi tara care a contribuit cu gologani(1,4 mld $) la conturile familiei BUSHchet! Tata si fiu fiecare cu aceeasi suma... ;)


Cel mai prost Nostradamus de Romanica sau cum sa anunti ce urmeaza..inevitabil
Traian Băsescu: "Cine ar mai vrea să stea la coadă la tacâmuri sau să aibă laptele pe cartelă?"
Nici nu stiu cum sa-l categorisesc....orice intrebare ii iese pe gura este direct predictie! Ma indoiesc ca este vreun ocult genial sau astrolog nebun dar istoria a dovedit ca are o acuratete demna de invidiat. Fantastic individ!
"Deci, cred că doar oamenii iraţionali mai doresc cu adevărat o întoarcere la comunism"
Si cand ma gandesc ca in '89 incepuse sa-mi placa dansurile alea cu muncitori imbracati in salopete curate si apretate in passo doblo cu lopetile stranse la piept... deci da, imi pare rau ca a cazut comunismul. Poate ajungeam vreun UTC-ist de marca! =))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu