joi, 1 decembrie 2011

Felicitari conducerii Partidului DemocratoLabar

Nu am cuvinte pentru cretinopatii care si-au permis sa forteze bugetarii sa iasa in strada. Enervati-va si voi:

Regie ca pe vremea lui Ceauşescu: Militarii au primit ordin să vină la parada din Bucureşti şi îmbrăcaţi în civil, cu familiile după ei, pentru a face figuraţie
“Fiecare unitate militară avea loc indicat unde trebuie să-şi plaseze oamenii. Ştiam ce unitate aveam în stânga şi în dreapta. Ne-au chemat de la ora 8 dimineaţă pentru a ocupa împreună cu familiile noastre locurile din faţă, pentru a asigura liniştea şi ordinea"

Armata a furat publicului şi plăcerea de a urmări parada militară din Piaţa Arcului de Triumf! Ca în vremurile „Epocii de Aur“, militarii au fost scoşi în stradă la festivităţi pe baza unor liste, făcute la nivel intern de superiorii lor. Mai mult, militarii au primit să-şi aducă neamurile la parada din Piaţa Arcului de Triumf, să se îmbrace în civil şi să joace rolul publicului cuminte, vesel şi mulţumit de spectacolul oferit de Ziua Naţională a României. Unul dintre militarii obligaţi să vină la manifestări a dezvăluit pentru Adevărul practicile comuniste reluate la astfel de ocazii după 21 de ani de democraţie. „Foarte mullţi dintre cei care au asistat la parade militară erau... militari. Sefii armatei române s-au s-au temut că nu va fi un public numeros şi a mobilizat toţi ofiţerii şi subofiţerii pentru a merge la paradă, dar îmbrăcaţi în civil”, spune Cătălin.
Nu a fost însă vorba despre îndemnuri patriotice, camaradereşti, ci au fost de-a dreptul tovărăşeşti. “Totul a fost foarte bine organizat. Fiecare unitate militară a făcut liste cu militarii ce vor participa ca spectatori la paradă. Aveau obligaţia să aducă cu ei cât mai multe rude. A fost exact ca pe vremea lui Ceauşescu! Până în acest an însă nu s-a întâmplat asta. Aveau nevoie de public şi se aştepta să nu vină lumea”, mai povesteşte militarul chemat din timpul liber să „servească”.
Cătălin susţine că totul a fost foarte bine pus la punct. “Fiecare unitate militară avea loc indicat unde trebuie să-şi plaseze oamenii. Ştiam ce unitate aveam în stânga şi în dreapta. Ne-au chemat de la ora 8 dimineaţă pentru a ocupa împreună cu familiile noastre locurile din faţă, pentru a asigura liniştea şi ordinea. Nu aveam voie să venim îmbrăcaţi în uniformă şi ni s-a interzis să ne strigăm după grad, de exemplu “domule colonel”. Un coleg de-al meu a gresit la un moment dat şi s-a adresat superiorului, ca în armată, spunându-i şi gradul. I s-a închis repede gura: “Taci, mă!”. A fost ca pe vremuri. Mulţimea trebuia să stea mai în spate pentru a nu vocifera la adresa autorităţilor”, a mai spus Cătălin.


Carnatii astia merita dusi la plugul cu boi1 De fapt merita in locul boilor care trag jugul.
Tetragrammatoni! A fost vremea frumoasa si sper macar sa va fi bucurat de parada. Unii mai si muncesc pentru tara asta. Pentru taxele din care va trageti voi salariile. Cel putin stiu pentru ce va luati banii.
Traiasca partidul, Basescu, Romania! Bravo mah! Sta-v-ar in gat democratia asta!
Si choirului e frica de popor? Pai nu-i bai; Sper sa crapi la fel ca ala de facea la fel ca tine!

8 comentarii:

 1. mai bine cu basescu decat cu wc tudor , ponta si antonescu

  RăspundețiȘtergere
 2. @testokick

  ... mihai e un pupinbasist cretin. Poa' sa perceapa ciolavecu' asemanarea dintre regimul comunisto-ceausist si cel democrato-basist? Depinde de interes. Daca iei bani de la SRI... n-ai sa vezi in veci ceva rau in... parazitism.

  Scenariul zilei securiste nationale a mai fost folosit la ziua marinei...

  Dar sa ne gandim ce rau ar fi cu... altii. Din perspectiva unor oranjgutani si pupinbasisti cretinopati cel mai rau ar fi... altfel...

  RăspundețiȘtergere
 3. @prostele , securist ai fost securist o sa mori , imi place ca esti consecvent cu rosii ... sa ti-l pui pe ponta in frunte ca sa te cunoasca lumea

  RăspundețiȘtergere
 4. Dragilor, daca aveti de gand sa va duelati, faceti-o in alta parte. Imi place cand cineva isi apara ideologia dar daca e sa vorbim de forta, s-ar putea ca rosii sa aiba mult mai mare sanse decat oranjaztii.
  Inclinarea mea este verde asa ca nu ma putei include in ale voastre. Verde de la padure si nu de la camasa verde desi sunt de acord cu platforma lor de a lua la puricat baietii smecheri de dupa 89.

  RăspundețiȘtergere
 5. Si ca sa nu incep sa tai din comentarii poate trebuie sa anunt ca pupinbase nu suport. Are destui smecheri pentru asta. Singurul om de dupa 89 care primeste "Ignore" pe fata de la 2 presedinti e clar un incompetent. Din punctul meu de vedere basinica palie a ajuns la palat prima oara din intamplare iar a doua oara cu banii contribuabililor si cu influente exterioare Romaniei. Asa ca... e la fel de vandut ca Obama. UN pion nu merita decat scuipati in ochi. Asta este un pion. Macar daca era nebun si mergea in colturi. Dupa cum se vede merge doar cu curu' inainte. Ca fetele de pe Matasari.

  RăspundețiȘtergere
 6. @testokick

  Urmăresc blogurile din lista mea de bloguri, listă pe care o frecventează și mihai. Nu-i de mirare că-i găsesc băsismele pe unde... calc. De aici și până la rogvaiv e cale lungă.

  "Eu cred" că un porc împăiat ar fi mai simpatic și mai util României decât șmenarul actual... deci sunt comunist. :D

  @mihăiță
  ... sboară puiule...

  RăspundețiȘtergere
 7. Pai daca te urmareste peste tot, poate ar trebui sa dam o alta definitie securitatii cu care te-a "categorisit". Mie imi pare viceversa. :P

  RăspundețiȘtergere
 8. ... talentul celor de la... contrainformații...

  RăspundețiȘtergere