vineri, 9 decembrie 2011

Moda badigardeasca si nu numai

Nu pot spune decat ca am fost indignat la ce metode se ajunge cand ai disperarea in oase. Am aflat in seara asta care este noua specializare pentru unii dintre badigarzi. Black Water sau pentru cei care inca nu stiu ce inseamna armata privata folositi cu incredere Google.
Acum stau si imi tocesc creierii cum este posibil sa se reinfiinteze Sicarii? Uite ca este posibil si mai rau decat asta orice individ atletic si cu carnet de conducere o poate face. IQ-ul nu se pune la socoteala. Probabil ca este un impediment sau nici macar nu intra in discutie la angajare. Eventual, cu cat mai mic cu atat mai bine. Promisunile de 10000-16000$ solda si cazare, mancare si haine moca, tot romanul badigardau vrea sa devina vreun Brad Pitt-Ahile! La asemenea suma este logic ca nu iti trebuie multa minte pentru apasarea tragaciului si multi se imbulzesc la recrutarea firmelor de paza. Ceva similitudini cu formarea NSDAP si ascensiunea lui A.Hitler?
Ganditi-va...

Acum detaliile picante despre care o sa dezvolt ceva mai tarziu ca tot sunt unii care ma vad cu capu' si am vedenii sau auzenii ce ma imping sa gandesc. Na ca acum este dovada!
Pregatirea se face in Ucraina, Rusia(+ alte 2 nedivulgate) de cate foste cadre militare si servicii speciale. Nimic anormal pana acum. Mereu s-a procedat asa. Singura diferenta...este asta: FBI antreneaza soldatei romani in Rusia pentru o armata privata.

Cum orice bizon trebuie sa se laude cu ceva li se da la mana niste diplome pe care scrie colaborarea dintre cele 2 institutii. Cum bizonii trebuie sa beneficieze de acelasi tratament, frustrare-agresiune(ca in armata clasica) le sunt promovate campionatele intre firmele de paza. Este ceva international si nu european. Daca tot sunt idioti..cu atat mai bine sa devina bestii caci soldateii din armata statala incep sa gandeasca si sa actioneze in consecinta cu alegerile facute. Isi dau demisia si nu mai are cine sa le faca treburile murdare.
IN consecinta, acesti soldatei vor pleca in Irak pentru paza sondelor de petrol(armata costa mult prea mult pentru asta) si neoficial se vor ocupa de orice forma de protest din partea factiunilor nationaliste. Oficial se duc pentru paza VIP. Eu stiam ca asta o fac oameni cu pregatire serioasa dar se pare ca sunt mai putini decat as fi crezut vreodata. Cei care se indeletniceau cu asta erau ofiteri(scoala de razboi la baza), pregatire multinationala in limbi straine, conducere auto speciala, Operatiuni de salvare in diverse teatre de lupta si nu in ultimul rand un IQ ridicat pentru evaluarea in timp real a unui potential atac.
Zone de desfacere a fortelor private sunt multe dar cum cel de la care a plecat informatia este nou, probabil trebuie sa ma indrept spre alte surse.

Acum sa vina nebunia mea:
America este noua Germanie iar Germania este noua Austrie. Cum cacamerica a fost construita cu vechii nazisti spre ca totusi acum(in al 1000-lea ceas)sa priceapa romanul ca situatia se impute mai repede decat ne inchipuim noi in cel mai nasol cosmar. Constitutia Romaniei se va schimba fie ca vrem fie ca nu iar ce urmeaza este rupt din filmele distopice. Am mai spus ca suntem in plin razboi dar unii Nuuuu.....Batman....Batman! Bineee...mai vorbim noi despre asta la anul.

Cand am zis de rezistenta m-am referit la cetateni si nu la institutiile statului. Armata romana e pe moarte si cum soldatii buni cer mult timp, resurse si bani ce alta varianta mai buna decat "infometati" se poate gasi?
Fratilor..e grava. cacamerica, Rusia si Germania la un loc. Sa ne pregatim bine curu'.
Putem incepe cu asta:


PS. Cred ca am fost mult prea optimist cand am scris ca trebuie sa facem ceva pentru schimbare. Schimbarea trebuie facuta in oameni si nu in investitii pe teren, pac pac-uri sau diverse chestii materiale. Schimbarea trebuie facuta mental si daca reusim poate nu ajungem ca in Cartea lui Eli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu