marți, 27 decembrie 2011

Situatie romaneasca... de kkt. Cum altfel ?!

Vreau sa-mi cumpar si eu niste seminte de canepa in loc de pastile cu omega 3. Bani de somon nu am sa-mi iau zilnic asa ca sursa cea mai buna (ia afara de semintele de in) e canepa. Cum in Romania este interzis cultivarea de canepa(m-as fi miscat pana la tara pentru un sac) cumpar un produs strain. In fine...dau cautare cu Google:


Si pentru ca primul magazin stiu deja cum este..dau click pe al treilea link:


Belea. Caut legea:

NOUTATI LEGISLATIVE:

Monitorul Oficial Nr. 796 din 10.XI.2011

Lege 194/07 noiembrie 2011
privind combaterea operatiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, altele decât cele prevãzute de acte normative în vigoare


Mai caut si forma oficiala:
http://www.lege-online.ro/lr-LEGE-194%20-2011-%28132824%29.html

Traim intr-o tara de kkt cu politicieni de kkt care au simtul raspunderii mai ceva decat portarii duhnitori de ceapa cu note finale de bere in plin august.

QED

3 comentarii:

 1. Astia de la canah spun ca au liber de sarbatori, dar dupa, vor prelua comenzile. Si astia vand produse din canepa la greu http://www.canah-shop.ro/

  Canepa aia industriala, din care iau semintele, n-are nici o treaba. Eu stiu ca e legeala in Ro, si se cultiva. Incearca prin piete.

  RăspundețiȘtergere
 2. Pai canepa industriala adica sativa...ca aia e importanta. Si nu cred ca e legala pentru ca au fost destule cazuri de prostie romaneasca anti marijuana si era de fapt sativa...dar amenzi si incarcerari s-au dat! Ca doar de la sine putere fac unii legea.
  Legi de rahat ca in romania... Ai voie sa cresti tutun dar nu mai mult de 1 Ha! Dar in schimb cumparam tutun romanesc crescut pe mai putin de 1 Ha de la unguri. Aia il cumpara si ni-l vinde noua...frumos nu?
  Canepa nu ai voie sa cultivi nici in curtea ta. Cultivat nu crescut accidental!
  Trai pe vatrai.

  RăspundețiȘtergere
 3. La noi la tara cultiva aia canepa industriala in fiecare an,in loturi intregi, pe camp, pentru fabrica de sfori de canepa.
  In Bucuresti se vindea samanta in piata. Incearca si pe la Plafare sau la magazinele cu hrana pentru pasari : doar ca aia nu e decorticata.

  RăspundețiȘtergere