miercuri, 14 decembrie 2011

Stiri de 3 lei

Vanghelie, decorat de Băsescu cu "Ordinul Naţional pentru Merit, în grad de Cavaler"
Adevarul e ca merita din plin! Un retard primeste ordinul de cavaler. Un anlfabet primeste premiul acordat eroilor si geniilor. O tara de cacat cu un presedinte de cacat da premii de cacat oamenilor de cacat!
Maktub.


Un jucător român de hochei, de la naţionala sub 16 ani, UMILIT de colegii lui de origine maghiară. Federaţia propune EXCLUDEREA a trei jucători.
Vreau sa vad excluderea alora. vreau sa vad ca mai exista omeni cu gandire normala dar din pacate ce stire e mai sus...romani vor muri sovini, antisemiti, prosti, retarzi dar su sufletul mare. Daca facea asa ceva romanii in Ungaria erau linsati. Invers..trebuie sa avem toleranta ca doar sunt minoritate... Bravo Unguri!


Românii şi bulgarii, pe ultimele două locuri din UE în ceea ce priveşte puterea de cumpărare


Nu stiu cine debiteazxa aceste cretinatati si mai ales cum se fac aceste statistici avand in vedere la cate masini si marci de lux s-au vandut in ultimii ani in Romania probabil ca suntem pe primul loc in Europa la puterea de cumparare. Cu putina dorinta ii batem si pe americani. Poate nu vad eu corect problema dar vad zilnic masini cu preturi peste 70.000 euro. Si nu 2-3 ci zeci. In fiecare zi altele. Am ajuns sa le invat si numarul si figurile soferilor. In fiecare zi altii. Porsche 911 boxer, Q7, Masserati, Rolls Royce, SLR, SL63 AMG, Seria7 bmw, X6,Touareg 6V, McLaren, Lotus, Aston Martin, Jaguar, Bentley, ...si restul. Inca nu am vazut Koenigsegg, Pagani Zonda si Spyker. NU pot spune acelasi lucru despre Lamborghini, Saleen, R8, A8 sau S 6..sunt fumate de mult...
In constrast cu lumea buna", in dimineata asta, cand faceam pe Mosul, undeva intr-un supermarket(Hyper de fapt)la ora 09.30 era plin de cumparatori. Nimeni nu munceste si mai ales erau cel putin jumatate din numarul total de case existente cate 3-4 oameni cu carucioarele gemand de greutate. Unora le trebuiau 2...
Deci concluzia: Romania are nevoide putina psihologie inversa. Romanii nu cumpar si nici putere de cumparare nu au...yeah right!
Si marmota invelea ciocolata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu