miercuri, 14 decembrie 2011

SUA investighează un posibil atac cibernetic. Documentarul care incriminează Iranul, Venezuela şi Cuba

Un documentar difuzat săptămâna trecută de Univision, cea mai mare televiziune în limba spaniolă din SUA, descrie un presupus plan al Iranului de a lansa asupra SUA un atac "mai rău decât la World Trade Center", scrie Washington Times. Acum, oficialii americani investighează veridicitatea celor afirmate în documentar.

Cu ajutorul unei "bombe digitale", iranienii ar intenţiona să îngheţe pur şi simplu sistemele informatice ale Casei Albe, FBI, CIA şi ale mai multor centrale nucleare din SUA, notează sursa citată.
n fost inginer de calculatoare din Mexic a declarat, pentru Univision, că un profesor de la Universitatea UNAM din Mexico City l-ar fi recrutat, în 2006, pentru a forma un grup de studenţi hackeri care să atace SUA, la comanda ambasadei Cubei. Dar inginerul, împreună cu câţiva studenţi aleşi de el, s-a infiltrat în acest grup şi ar fi filmat, cu camera ascunsă, discuţiile cu mai mulţi diplomaţi cubanezi, venezueleni şi iranieni, referitoare la un eventual atac cibernetic asupra SUA.

În planul de atac cibernetic ar fi fost implicat Mohammad Hassan Ghadiri, fost ambasador al Iranului în Mexic. El a fost surprins cu camera ascunsă când a acceptat oferta acestor studenţi de a participa la atacuri, notează Washington Times.
În plus, studenţii mexicani ar fi prezentat planul şi unor oficiali venezueleni din Mexic. Unul dintre ei a fost foarte receptiv. A spus că este un apropiat al preşedintelui Hugo Chavez şi că ar vrea să îi împărtăşească ideea unui atac asupra SUA cât mai curând posibil. La fel s-a întâmplat şi cu oficialii cubanezi din Mexic, notează Washington Post.

În cadrul documentarului, Univision susţine că "America Latină a devenit noul front al războiului cu SUA şi Occidentul", mai ales datorită legăturilor tot mai strânse dintre preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, şi Iran. Conform televiziunii, iranienii şi-au instalat mai multe tabere militare lângă moscheile din Venezuela, iar tot aici operează mai multe carteluri de droguri şi de spălare de bani, folosite pentru a finanţa teroriştii islamişti care complotează împotriva SUA.

Conform lui Israel Ortega şi James Phillips, membri ai think-tank-ului american Heritage Foundation, "seriozitatea şi gravitatea unui atac cibernetic precum cel prezentat de Univision nu poate fi ignorată". Chiar dacă documentarul nu a făcut legătura, Ortega şi Phillips spun că, pe lângă Venezuela, Iranul le mai are ca aliate în lupta contra SUA pe China şi Rusia, "două ţări cu o capacitate tehnologică şi militară considerabilă".

Portalul Free Republic scrie că "diplomaţia 'blândă' a lui Obama a eşuat. Prin urmare, duşmanii SUA sunt au prins curaj, iar lumea este un loc mai periculos decât era în urmă cu trei ani (n.r. înainte ca Obama să devină preşedinte)".


Un inginer mexican a dat in gat un profesor mexican care il rugase sa formeze o echipa de studenti(nici macar experti) sa atace SUA cu arme cibernetice!
Deci: IN loc sa-l interneze la nebuni pe profesorul cu pricina a dat cu sifonul. Clar tradare! Apoi si-a organizat o factiune(studenti recrutati de el) in organizatia propusa de profesorul respectiv si a filmat cu camera ascunsa discutiile diplomatilor. Daca asta nu e spionaj si tradare atunci ce e? Cum inginerul era mexican(prezumtiv) oare ce fel de tradare era? Era nationalist sau spion infiltrat ca inginer si a dat cu sifonul acum ca a gasit si el un biet profesor nationalist care cu siguranta a vorbit mai mult decat putea face.
Cuba, Venezuela si Iran? Mie imi suna a plan de atac catre aceste tinte din partea SUA si in nici un caz cele 3 sa faca un pact(fie el si secret)impotriva cacamericii...dar ce stiu eu. Nu sunt nici student si nici expert.
Apoi se spune ca de fapt au venit studentii sa il corupa pe fostul ambasador al iranului in Mexic cu o oferta de atac. Deci unde e treaba? Cine pe cine corupe?
Asa ca fapt divers tot kktul asta se numeste NLP prin omisiunea detaliilor, amestecarea datelor si aruncarea in fata a unui nume din Iran(si diplomat pe deasupra!) Din toate astea orice om cu un IQ sub 80 intelege doar ca unu' Hassan vrea sa atace cu 3 studenti obositi exact SUA! Basca cineva de langa HUGO CHAVEZ crede ca e bine cu atacul...dar cine e apropiatul asta? Ce nume are...ce rol are el acolo? Nu conteaza! Important este ca se mentioneaza HUGO CHAVEZ! Atat se prinde de opinia prostimii.
Mai sunt si alte aberatii dar ma opresc la ultima. Guvernarea blanda a lui Obama? =)) Ce retard a scris asta? Obama a taiat in carne vie si guverneaza cu blandete? Acum 3 ani(cand Obama era doar o oarecare cioara) lumea era mai linistita si ca acum a devenit periculoasa. NO SHIT!!! Obama e doar o scuza lamentabila. La fel ca cei dinaintea lui.

Acest articol tendentios este opera celor de la CIA, NSA si restul de kknari obositi din vechile sisteme naziste.PS. Ganditi..ganditi...ganditi..critic si obiectiv!


Am editat textul pentru ca mai incurc articolele cu messenger-ul. Scuze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu