luni, 26 decembrie 2011

Surse si resurse

Majoritatea cititorilor mei(asa putini cati sunt) cred ca au ajuns la un nivel destul de avansat in ce priveste simpla functie cognitiva numita gandire. Cativa m-au intrebat si de unde imi procur diversele studii sau rezumate in ce priveste lumea asta f**uta. Ca orice om care se respecta si se urineaza impotriva fantului, prefer surse de incredere ale internetului. Sper sa nu intervina SOPA si alte cretinatati "legale" care ne vor taia elanul de invatare caci in asemenea cazuri extreme ar trebui sa se astepte si ei la solutii extreme!
Cea mai buna forma de informare sunt la egalitate blogurile si torrentele. Majoritatea celor din urma cred ca nu mai au nevoie de prezentare. Sunt la nivel global si fluxurile de date in ambele directii curg mai ceva decat Amazonul, Rinul si Volga la un loc. Totusi....Golful piratilor, Draconoid, h33t, conspiratia centrala si alte asemenea. Nici cu cele de la noi nu mi-e rusine. P'alea le descoperiti singuri.
Blogurile in schimb au o tendinta de crestere exponentiala.
Primul cu care am avut contanct a fost FYMAA. Plin cu de toate. Complet....dar cel care l-a construit are o determinare fantastica. Probabil il stie deja toata Romania si mare parte din Europa. Daca nu chiar toata si ceva dinj restul lumii.
Usor usor vine in forta si Antiiluzii...cu aceeasi determinare!
Restul blogurilor sunt in lista partenerilor lor.

Mai sunt si bloguri sau site-uri care merita mentionate dar sincer sa fiu...o lista completa ar insemna o munca fara orpire cativa ani. Le voi mentiona pe cateva din ele:
fuckcopyright
Multe filme bune care se gasesc greu la noi si nici cunoscute in Europa...
Good mind seeds
Kokopelli
Orthomolecular
saccsiv

Cam atat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu