miercuri, 11 ianuarie 2012

2012 nu o sa fie Flower Power...

..o sa fie Flower of the Power. Stiti voi de care. D'alea de le lasa glontul la iesire...
Grecia se inarmeaza. Oare mai are rost sa intrebam de ce cand primesc cadouri sub brad M1 de la americani?
Tara arde dar ne preagatim sa nu fim atacati..de demonstranti fireste! Oricum strategia militara din anii '80 a americanilor nu mai tine si atunci folosim metoda din '70.
Anii '80 Orice produs militar(de la statii de emisie-receptie pana la tanc si arma de mana) al armatei americane ce urmeaza a fi vandut, donat sau dat la troc trebuie sa aiba cipul de transmitere catre baza. Cum aveau borgii din Star Trek. Stiau tot ce se intampla indiferent de locatie. Stiau si daca il folosesti sau nu.
Anii '70 Le dai cadou doar sa scapi de ele si sa creezi obligatii. Cum a facut Mexic cu Somalia prin anii 1800 si ceva. Se numeste principiul reciprocitatii. Marketerii si vanzatorii de asigurari ar trebui sa cunoasca e aia. E spusa si de Cialdini. Te obliga sa ii dai inapoi cand vrei tu, cel care a dat cadoul. Ii bagi sula-n coaste pe romaneste spus.
Articolul cu detalii: http://standard.money.ro/internet-hitech/ia-uite-ce-cumpara-grecia-cu-miliardele-europei-elicoptere-tancuri-fregate-submarine-galerie-foto-23153.html

Apropos...M1A3 urmeaza sa intre in paine. M1 daca e casat sau dat la greci...
http://defensetech.org/2011/01/27/name-that-mystery-tank/ Stirea e din septembrie 2010. Americanii nu stau degeaba.
Pentru pasionati: http://www.g2mil.com/m1a3.htm
----------------------------------------------------
Acum se leaga si chestiunea declarata de marea Britanie cum ca numai au bani pentru diversele zone de conflict din lume. Anul trecut se vaicareau ca bugetul e foarte mic si nu le mai ajung banii. Na belea: http://defensetech.org/2012/01/09/rebuilding-the-uks-carrier-fleet/
De citit: http://www.dodbuzz.com/2012/01/11/sna-sen-collins-shipbuilding-showdown/

http://www.dodbuzz.com/2012/01/11/sna-marines-say-theyve-got-no-choice-but-to-modernize/ Aici spune clar cum va deveni razboiul. Fix joc video. Si ne mai intrebam de ce jocurile video sunt asa cum sunt.

http://www.lockheedmartin.com/products/K-MAX/ Prezentare de jucarie!

Imi pare rau ca trebuie sa pun asa ceva pe blog dar e nevoie sa se vada la ce nivel o sa fie si de ce avem tendinta ca ne ducem pe p**a ca civilizatie.

Un comentariu:

  1. Nu cu mult timp în urmă au mai agitat puţin rahatul cu incendierea unor păduri din Grecia la ordinul unui politruc turc.

    Atât în Turcia, cât şi în Grecia stagiul militar este obligatoriu, se duşmănesc în discursuri pulitice şi odată cu acutizarea depresiunii economice e posibil să apară noi instigări. Dar ăsta e scenariul retarzilor militari, popularii s-au cam prins de scenariu.

    Părerea mea... militrucii worl-wide vor lua cucuri de la neamuri.

    RăspundețiȘtergere