luni, 23 ianuarie 2012

Apel catre serviciile secrete romane!

Frati romani(daca mai sunteti romani!) avem nevoie de voi. Populatia este in ce in ce mai disperata. Aveti sadica placere sa ne ascultati despre cum facem misto de voi si va distreaza atat de tare sa faceti fornt comun cu un descreierat care duce tara de rapa? Inteleg ca aveti un antrenament specific de rezistenta peste limite dar limita noastra nu e atat de harsaita(cunoasteti termenul)ca a voastra. Psihologic vorbind cand spunem Nu mai putem de fapt o mai ducem mult timp dar aici nu vorbim de idivid. Vorbim de tara. Incetati sa mai fiti Iude si Iago. Alaturati-va natiei si vocii ratiunii. Basescu nu o sa stea o viata la putere si cine o sa vina dupa el o sa aiba grija si de voi dar nu cum cum faceti voi cu noi acum.
Vrem sa avem motive de mandrie nu de rusine ca si voi ne vindeti. Datoria voastra e tara si nu o persoana. Treziti-va oameni buni si lasati dracu comandantul de vas sa plece cu o barca sau un colac unde o vrea el. El vede alt far decat cel de acasa. Ne duce pe stanci si asta nu inseamna ca mergem in port ci direct in stanci. Odata cu comandantul bolnav de putere murim si noi. Nu vrem sa devenim eroi pe altarul experimentelor sociale. Nu vrem sa mai induram tacerea voastra. Vrem sa fiti alaturi de noi si sa lasam acest egocentrist sa-si vada de viata lui. E bolnav psihic! Are calitati demne de invidiat si un nas foarte fin la natura umana dar merge pe alt drum. Nu e drumul Romaniei. Daca avea simt de roman facea ce ii spune inima. Asa face ce ii spun altii. Bubulii...ca tot sunteti familiarizati cu termenii astia din topor.
Si voi sunteti vanduti sau mai aveti in voi sange de roman? Daca tot vreti sa ascultati de acest personaj iar voi sunteti deja dati pe arginiti, macar spuneti-ne si noua sa stam dracului linistiti sa ne cumparam lumanari, prosoape, panzare si orare. Pentru aceasta sarcina v-ati inscris? Pentru tara asta vreti sa luptati? Tara asta vreti sa o lasati copilor vostrii? Degeaba ati invatat despre Mihai Viteazul, Sun Tzu si Cuza?

Nu vrem decat o viata normala. Putem conta pe voi pentru asta?
Avem nevoie de voi mai mult ca niciodata.
Asa sa fie eroii romani!
http://www.napocanews.ro/2012/01/protest-in-uniforma-militara-a-unui-ofiter-clujean-in-piata-universitatii-acum-sunt-liber-spiritual-vedem-maine-daca-mai-sunt-liber-si-fizic.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu