luni, 16 ianuarie 2012

De ce pute religia?

Isus nu a existat si nu exista vreo dovada in acest sens in afara de litera bibliei.
El a fost evreu si nici macar poporul sau nu l-a vrut. Noi da!
Bisericile spun ca trebuie sa fi smerit si mereu sa intorci obrazul cealalalt. Faceti la fel acum si-n fata conducatorului vostru Base. Intoarceti si gaoaza nu numai moaca. Conform religiei, orice conducator e trimisul lui dumnezero. Manca-l-ati copt cu zeul vostru cu tot.
In raiul crestin mieii si leii sunt tovarasi de joaca. IN raiul islamist, 70 de virgine te asteapta sa le faci ceva. La budhisti nu te astepata nimic; doar mintea ta. La atei te asteapta o viata cu orice vrei si o moarte la fel ca oricare alta.
Islamistii cred ca dumnezeul crestinilor e identic cu al lor dar a fost mai darnic cu ei decat cu crestinii si indiferent de religie, trebuie sa mori pentru a lua premiul etern. Foarte kosher.
"Chiar daca rabinul iti va spune ca stanga e dreapta si ca dreapta e stanga-trebuie totusi sa-i dai ascultare". Predicare din sinagoga!
Fecioara Maria l-a nascut pe Isus cu duhul sfant
Fecioara Maia l-a nascut pe Buddha cu ajutorul duhului.
Anahita virgina l-a nascut pe Mithra cu ajutorul duhului.
Toti au fost nascuti pe 25 decembrie de ziua neinfrantului soare. Dumnezero e omnipotent. Mithra are 10000 de ochi. Buddha stie oricum tot fara sa vada...si are si ochii inchisi. Toti 3.
Dionisos nascut de 2 ori. Restul, reinviati.
In biblie se vorbeste numai de Israel si nicaieri de Romania sau Dacia. Nici in Coran sau Vede nu se zice nimic.
Orice religie contine cuvantul sclav fata de zeul respectiv si sclav fata de stapan. Un fel de sclavul lui Base, ca sa fie la moda. Sclavilor li se poruncea sa asculte pe stapani "cu frica si cu cutremur, intru curatia inimii voastre, ca si pe Hristos" Epistola catre Efeseni VI-5
Slujirea stapanilor este pusa pe aceeasi treapta cu slujirea lui dumnezeu. Epistola catre Coloseni III-22
Crestinismul, buddhismul, islamismul, mithraismul si toate ismele sunt religii masculine. Femeile sunt ceva adiacent si usor inutil pana in hormonii iti iau mintile. Deci orice dumnezeu e barbat. Sa si-o ia la laba caci nu merita nici un fel de atentie.
Daca vinzi un om(isus) pe 30 de argini e naspa dar daca cumperi sau vinzi sclavi e corect.
Ur, Gazor, Davir, Lahis, Ierihon nu au existat niciodata. Sunt facaturi.
Daca Ararat era cel mai inalt munte potopul a fost de fapt o inundatie. Aia care a facut Marea Neagra cu apa sarata din Mediterana si nu un potop care a tinut undeva intre 40 si 160 de zile. Inca nu e definitiva. Nici biblia nu stie!
Religiile au ars Biblioteca din Alexandria.

Indiferent de religie, un zeu a spus: Sa fie! Acum faceti paralela cu urmatoarea afirmatie: La inceput nu era nimic. Apoi Nimicul a explodat si a aparut universul cu galaxii, stele, planete, comete, etc.
Oare de unde vine aceasta logica cretina daca nu din religie? Stiinta pura huh?

Oamenii care au pus hotarele stiintei actuale au fost...preoti, calugari, fete bisericesti. De ce? pentru ca biserica a decis cine si ce sa invete pentru ca prostime se conduce mai usor cand este in ignoranta iar cand invata sa gandeasca ii excomunici si sacrifici in numele religiei si adevarului.
Doar cand omenirea scapa de religie si idolatrie , va fi libera si matura. Pana atunci...sa mai facem 2-3 cruciade si averi pe spatele indoctrinatilor.

Pentru largirea orizontului stiintific va puteti uita la Cosmosul lui Carl Sagan.
Se poate incepe cu primul episod:

2 comentarii:

  1. Unul din cele mai bune articole (de-ale tale) citite vreodata. Felicitari. Iar faza cu zeul care mai bine si-ar lua-o la laba, ca nu merita nici un fel de atentie ramine in istorie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu care credeam ca e unul din cele mai proaste posibile. Cele mai bune sunt cele despre frica.

    RăspundețiȘtergere