marți, 17 ianuarie 2012

De ce e agitatie? Degeaba!

Astazi am aflat de la cald ce senzatii s-au trait in piata Universitatii. Eu nu m-am dus pentru simplu motiv ca un ghertoi de jandarm venit de la curul oii, are dreptul sa-mi inchida mie gura cu pulanul, daca strig lozinci antiguvernamentale si anti Basescu. Cand o sa ma duc la manifestatie o sa fie cu "bicicleta de la Cugir" sau cu unelte primitive de defrisat. Ma rog.. de cand are dreptul un meltean cat casa sa dea cu bastonul doar pentru ca a primit ordin...dar cine da ordinul? Dar de ce? Carnatul care da ordinul inseamna ca este cumparat de putere si mai inseamna ca merita si el un tratament asemanator.
Cei care au fost acolo au fugit de jandarmerie ca dracul de tamaie. Dar de ce?
1. Pentru ca niste baieti de la SRI si alte servicii interne au fost incognito in multime si au inceput sa denatureze starea pasnica a manifestatiei, au raspandit zvonuri si au apelat la inducerea starii de urgenta si agresiune prin limbaj verbal si corporal fata de echipajele de politie(jandarmerie).
2. Jandarmii abia asteptau sa-si verse frustrarile pe manifestanti din cauza micsorarii salarilor si drepturilor serviciului in urma taierilor de fonduri de la stat. Jandarmeria e de fapt un rahat care pute si nu face decat sa suga bani de la buget. Cand trebuie sa se alieze cu populatia si sa schimbe guvernarea, nu o face. Pentru ca cei de la conducerea ei sunt cumparati iar cei multi au impresia ca aia sunt intangibili.
3. Romanii cred ca 50 de jandarmi sunt un fel de Napoleoni si Alexandru cel mare impreuna cu Stefan cel Mare si Vlad Tepes. Bai sunt tot oameni. Daca treceati toti in fuga peste ei ramaneau carne de mici . Stiti bancul cu ce isi doreste Bula din timpul comunismului?
-Ce iti doresti Bula de ziua ta?
-Sa ne invadeze China! De 2 ori!
-Bai esti prost? Cum asa?
-Pai daca ne invadeaza China, peste rusi trece de 2 ori! Odata la venire si odata la plecare iar daca vin de 2 ori trec peste rusi de 4 ori!
Asa si manifestantii. Daca doar treceati peste ei nu era nevoie de nici o bordura.

La iesirea din diverse locatii ti-o luai doar pentru ca erai in zona. Deloc Kosher bai militieni caci se va intoarce roata si sa va tineti rahatul in voi ca o sa aveti nevoie sa-l aruncati in ochii manifestantilor. Curand...

De ce nu e egalitate de forte si mereu se termina in suferinta.
Politia are voie cu pulane. Manifestantii nu!
politia are voie cu scuturi. Manifestantii nu!
Politia are voie cu echipament de protectie. Manifestantii nu!
Politia are arme lacrimogene, gloante cauciuc si munitie de razboi. Manifestantii NU!
Politia retine pe cine vrea. E legal! Manifestantii care tin deoparte un politist(nu il omoara in bataie ci doar il tin pe loc!) e Ultraj, rapire si vatamare corporala grava!
Politia are drepturi. Manifestantii au doar obligatii. Drepturile cetatenesti sunt doar pe hartie. Dreptul de manifestare pasnica nu exista atat timp cat se incita de catre baietii de la informatii dand vina pe batrani, studenti si saracii oameni supti de foame si datorii.
Politia nu are ce cauta la manifestatie. Sub litera legii si tinerea sub control a ordinii publice se folosesc de orice pretext de violenta fizica. Sunt bastarzi infecti si brute fara creier. Astia sunt politia si Jandarmeria. Daca aveau creier se alaturau manifestantilor caci dupa cum bine stim guvernul le-a redus salarile. Si a celor de la SRI, antitero, politie...de fapt de la tot MI, MAPN si alte organizatii polititst/politice de sub tutela bugetului.
O sa se reuseasca instaurarea unui nou guvern doar in cazul in care Politia(jandarmeria) si armata nu raspunde chemarii puterii de suprimare a manifestantilor. Pan atunci se vor numi manifestatii ilegale, demonstratii ale opozitiei(tot ilegale), fiasco, Huliganisme, studentisme(nimeni nu are sub 25 de ani..dar ce conteaza!), si minimizari ale actinii publice de demolare a guvernului.
Pentru reusita trebuie sa stam drepti nu cand vine militia ci cand trecem peste cei care fac front comun cu guvernul totalitarist. NU e doar Basescu si/sau Boc de vina pentru tot ce se intampla ci tot guvernul caci daca nu le convenea ceva plecau din sedintele guvernului si faceau petitii la curtea suprema si boicotau cu orice mijloace posibile votarea legilor. Apelau la Mass media si internet..dar nuuuu. Tacem, furam si acum cand vedem ca e groasa hai si noi pe baicade...la telvizor nu pe strazi.
Personal i-as deporta pe toti in Baragan la trasul plugului de lemn in locul boilor. Sa vada si ei cum e sa se munceasca pana cazi lat. NU doar Base, Boc, Nuti si Cocosel cu cei 4 crai UDMRisti. NU. TOTI!

Singurul cu coloana dintre politicieni este C.V. Tudor. E singurul prost care a fost facut cu ou si cu otet de oricine care a fost la putere. El a mers inainte pentru ideal. Nu s-a vandut pentru un sediu de partid si nu a facut compromis cu partidul care a stat la putere indiferent de cine a castigat alegerile. Da, vorbesc de UDMR. Ei sunt curva mai mare decat Nuti.
NU ii trag cearsaful in cur lui C.V.Tudor dar merita macar aprecierea daca nu votul nostru de incredere pentru ca fost asa cum a spus mereu ca o sa fie. Pentru tara. Ciolanul a cazut pe locul doi.
Cine crede ca mananc rahat maro sa faca o mica investigatie...asa de control.

Un comentariu:

  1. Pacat ca CVT (scuze de cacofonie) s-a dat la fund, are tot felul de "prablieme", nici publicatiile lui sau, ma rog, ale PRM-ului nu mai apar. Nu luam si nu iau drept litera de lege spusele lui, dar cind are dreptate, are. Clar. Nebun sau nu, are dreptate. Cit despre acest "protest", sa fim seriosi! Nu e altceva decit manipulare masiva. Ceea ce se dorea, intr-adevar, un protest pasnic s-a transformat in circoteca si debandada. Logic, atita vreme cit a fost infiltrata ca la balamuc de huligani/agenti provocatori, la ce sa te astepti. Astia sint elemente inerente oricarei forme de protest impotriva regimului. Au discreditat miscarea din P-ta Universitatii? Au discreditat-o. Se va schimba ceva? Dar in 2010, cind au fost proteste peste proteste, s-a schimbat ceva? Nu. De fapt, da. In mai rau. Cit despre armata/jandarmi, orice comentariu e de prisos. Si nici un caz nu ma voi duce la vot. In tot acest timp, retarzii de la mine din birou se cearta pe motive politice. Ce misto e sa fii "observator"!, lol...

    RăspundețiȘtergere