sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Ganduri amestecate

Ca orice om care cauta cunostinte cat timp respira cunoaste intre timp alti oameni cu pareri diverse. Unii sunt inchistati in dogme, altii cerceteaza fiecare piatra si se uita sub ea iar altii devin din ce in ce mai cunoscatori doar uitandu-se caci cine are ochi de vazut sa vada si cine are urechi de auzit...sa auda.Citesc despre ordo ad chao si ma gandesc cat de multi stiu deja asta si totusi..nimic nu se intampla. Iar viata pe pamant, e pur si muove.
Stim ca se urmareste controlul total si ca USA, Rusia, Israel si diverse tari satelit conlucreaza pentru aceasta retea de inlantuire a lumii dar noi ce facem?
Tzipi zicea ca gainile nu pot iesi din cusca fermierului chiar daca vor si nici zborul nu le este cunoscut dar daca totusi stim asa..de ce ne mai batem capul?
Suntem drogati cu medicamente pline de diverse chimicale, suntem injectati cu vaccinuri fara sa vrem nu ne putem alege mancarea naturala si luam de buna pe cea GMO. Stim ca cineva acolo in varful piramidei "cloceste kkt in varf de pat" Zilnic metode de manipulare. De la neuro marketing la manipulare genetica fara reclama(prin medicamente) si totusi..noi ne ofuscam de asta. Dar de ce o mai facem? Trebuie sa trezim ciclopii sau uriasii lui Zeus sau noi suntem aia care pot schimba ceva?
Avem carti, emisiuni, OTV(hai ca da si informatii bune...uneori), il avem pe Pavel Corut(ce se mai facea misto la adresa lui cu bubulii)si avem internetul si legile.
Legile incep sa devina metode de acoperire a statului prin mana sa cea lunga..jandarmeria, internetul se clatina caci daca vreun Rockefeller sau Rothschild vomita ceva incepe trezirea armatei de aur din Hellboy. Pavel Corut e vazut ca un nebun care a scapat de anamneza si diagnostic dar ce a zis el de ani buni..incepe sa se vada. La ce au folosit informatiile?
Stiu ca sunt la moda SF-urile post apocaliptice dar fara sa delirez prea tare as combina cateva filme ca sa conturez viitorul nu foarte indepartat.
Mad max( pentru disperarea de petrol)
Doomsday si resident evil(pentru cei care au tehnologia si sunt la adapost de orice)
Children of men( motive pentru deportare si masacre). Infertilitate la nivel planetar.
Wall-E (pentru muntii de gunoaie)
Delicatessen(disperarea de mancare) Unii isi aduc minte de mieii care latrau in viata)
1984(pentru viitorul sistem social) si binecunoscutul,
Matrix (pentru ce se poate scoate din p*lima majoritara a pamantului)

Hesus, gizas, Buddha, dumnezero, allah sau verzii, grii si Q, nu merita asteptati.
1. NU exista!
2. Nu-s retarzi sa si-o ia degeaba pentru benefacere. Chiar daca vin, prostimea nu are acces la ei.

Pentru cei fara de speranta vorba lui ThinkagainRo: Apocalipsa usoara
Pentru ceilalti idioti(si eu printre ei) sa ne facem depozite mari de faringosept. Las' ca stim noi de ce! Preventiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu