marți, 3 ianuarie 2012

Predictii 2012

Imi place sa cred ca am trecut de perioada in care tot ce zboara se manamca si tot ce apare ca stire senzationala e obligatoiu sursa de incredere. Chiar daca folosim cele doua metode jurnalistice(follow the money si din 3 surse diferite) tot nu vreau sa pun botul la ce prezonizari se dau drept prevestiri. Am mai invatat in anul ce-a trecut ca oricine poate face predictii la nivel mare dar cu cat nivelul este mai mic cu atat sansele de coincidenta sunt mai infime. La fel cu manipularea. Cu cat masa mai mare cu atat mai usor de mintit. Cu cat mai mica gramada de capete...cu atat mai greu de "mintit poporul cu televizorul". Apar bisericutele, apoi adeptii care ingroasa randurile devin o forta de luat in seama. A manipulatorului...
Am mai invatat ca altii stiau ca e mai sanatos si mai corect din orice punct de vedere sa accepti lucrurile asa cum sunt si sa nu incerci sa schimbi ce nu se poate schmba. Sa le iei doar ca atare si doar sa le intelegi ca sunt doar posibilitati(nu probabilitati) ale unei situatii.
2012 ne va aduce ultima planeta albastra(ca in Tinker Bell si comoara pierduta).
Vom avea de toate: de la eclipse de soare si de luna pana la stele cazatoare, asteroizi, care se apropie de pamant, sau chiar planete care se aliniaza perfect, astfel incat le vom putea admira cu ochiul liber.
De departe, cel mai important fenomen astronomic din 2012 este tranzitia lui Venus peste Soare. Un eveniment care se va repeta abia peste 150 de ani si care poate fi vazut cu ochiul liber, insa doar din Emisfera Vestica. Practic, cei de acolo pot vedea cum pret de cateva ore un disc negru va traversa astrul zilei.
Aceasta miscare a planetei Venus s-a produs prima oara in 1639. Asadar, pe 6 iunie, aceasta mica planeta a sistemului nostru solar se va alinia din nou cu Pamantul si Soarele. O intamplare extrem de rara, care se produce pentru ca orbita pamantului si cea a lui Venus sunt inclinate diferit, explica astronomii.
Daca "venus peste soare" nu va atrage, trebuie sa stiti ca vom avea un an plin si de asteroizi. Sute de corpuri ceresti se vor apropia la distante mici de pamant.
Doi asteroizi vor fi mai importanti. 2007 HV4 va fi primul care va trece la o distanta de patru ori mai mare decat cea a lunii fata de Pamant. O luna mai tarziu, pe 19 mai, 2010 KK37, va ajunge la 180 de mii de km de noi.
Primele estimari arata ca nu ne vor pune viata in pericol, asa ca ramanem cu spectacolul ceresc.

Si tot de spectacol vom avea parte si in in prima jumatate a lunii martie. In serile din perioada 10 - 15 martie se vor putea vedea cu ochiul liber patru planete ale sistemului nostru solar pe care le vom percepe ca pe niste stele foarte stralucitoare.

Vom avea clasicele Perseide in august, asteptam caderea lui Euro(atat moneda cat si ca zona) de parca ar fi un alt revelion, vom mai avea si multe ecplise iar unii se vor cufuri ca la un alt sfasit al lumii si alte evenimente interesante.
Pe 28 decembrie anul trecut a avut loc o eruptie solara, la inceputul acestui an a mai fost una, am avut cateva zeci de cutremure in 3 zile si cel mai smecher din toate a avut 4,4 grade Richter. Asa...si?

Bancile centrale vor cadea, datoriile tarilor se vor inmulti cu un factor Yotta, Obama o sa se faca ca MJ(alb..nu cantaret castrat!), Apple will cease to egzist, mayasii se rasucesc in mormant ca nu pricepem noi ca vine The Big Shit aka The End, polii magnetici vor face un Globe trotter, un OZN ii tzine companie lui Pluto(nu corcitura lui Michi Maus) si conform calendarului chinezesc, anul dragonului de apa creste probabilitatea ca(,) capricornii sa faca copii. Eu cunosc un pusti simpatic de 4 ani...capricorn.
Sa ma ingrozesc de capacitatile lui virile astrale sau sa le dau un flit astora cu zodiacul lor.
Nici nu mai stiu ce sa cred! Ar trebui sa ma fac sofer?Un articol cu care rezonez:
http://cristiandogaru.blogspot.com/2012/01/profetii-apocalipsei-merita.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu