vineri, 13 ianuarie 2012

Proiectul leagea sanatatii

Duduie televiziunea personala(toate sunt asa) aguvernului si blogurile aplaudacilor despre proiectul Basinica contra bunelor moravuri ale medicinei.
Citesc si eu ca tot omul care a renuntat la televizor direct pe internet. Pe bloguri, ziare, si alte surse (in)credibile vad ca vine mereu unu' care stie sa dea replica.
- E naspa Basinica dar daca esti asa de smecher de ce nu dai tu solutii ca eu nu vreau sa dau bani la comun cu aia care nu cotizeaza la buget.
Sa mori tu ca tu dai de la gura copiilot tai si altii nu au cotizat deloc . Basca aia consuma si tu esti sanatos. Deci trebuie cumva sa ti se capitalizeze banii tai pe care ii dai la buget. Unde PM te crezi? La baca? Esti la fel de lobotomizat ca aurolacii.
Fa dracului comparatia cu o asigurare si ai sa vezi diferenta. Nu e nici una intre cele soua. Daca vrei asigurare buna te duci la nemti sau italieni(la dracu..am facut reclama. Si m-am jurat ca nu fac) Daca vrei ceva de rahat te duci la aia galbeni si la albastrii. E cel mai ieftin la ei. Daca vrei si mai ieftina te duci ala aia care acorda RCA cu o mica clauza care iti da voie sa bei un pahar de vin. NU e gluma si nu mai stiu daca mai exista aia dar ce am fazut cu ochii mei nu se poate uita!
Sa revin la sanatate.
Destul de multi revoltati care par asa la prima vedere un fel de patron ajuns. Ai uitat cand erai copil, elev si student si beneficiai de medicamente si operatii pe banii alora care nu ai da acum nici un scuipat? Caci ma indoiesc ca ai tai aveau conac si medic privat. Dala de care vrei acum, doar te-ai ajuns.

Bai destepti sunt unii cand au matul plin si ceva in cont.
Vrei solutii? Uite una: Demisia guvernului si venirea socialistilor la putere. Vrei alta? Dictatura militara. Macar asa stim ca avem minimul de sanatate. Alta? Anarhie generala si fara sistem central de conducere politica. Doar pe baza de voluntariat. Oare ce ai putea face dumneata intr-un astfel de sistem?
Nu e nici una buna? Oare de ce? Te jupoaie de bruma de bani din cont domnule capitalist de succes?

Nu ne cunoastem dar ai in parte dreptate ca nu trebuie sa dai bani pentru altii dar parca trebuia sa te bucuri de sanatatea pe care o ai si nu aia pe care vrei sa o recapeti. Poate faci o contestatie la CSA pentru restituirea banilor de la Casco si RCA ca daca esti sofer bun ci nu faci accidente ii meriti inapoi..NU?


PS. In urma acestui scandal daca as avea ceva resurse as face o lista cu cei revoltati de sistemul actual si se bat cu caramida in piept cu capitalismul lor. Cum facea Hitler pentru o mai buna evidenta pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu