marți, 17 ianuarie 2012

Revolutia bunului simt devine revolutia constientului colectiv

Observatia la rece.
Asta este primul pas catre libertatatea totala. Observarea fara patima si partinire.
O singura treaba am invatat pana acum. Mai bine faci si sa-ti para rau decat sa nu faci si sa-ti para rau oricum. Daca tot exista aceasta discreditare pai atunci sa fie balul spitalului de urgenta.
Blitzkrieg e raspunsul 1
Guerila e raspunsul 2.
Combinate dau o ofensiva in timp real si fara centralitate politica. Este forma de anarhie centralizata. Forma de raspandire este internetul cu bloguri, iutube, feisbuc si restul. NU mai avem nevoie de televiziunea platita sa arunce cu rahat in ochii telespectatorilor si a celor care nu sunt din zona cu activitate. NImic nu sta ascuns la nesfarsit si nici taranul care inca asculta radio Romania Actualitati stie ca deja e prea mult cu jugul peste gat. Nimeni nu mai crede si nimeni nu mai vrea sa taca. Doar cei care sunt platiti pentru a face propaganda lui basescu au actiuni de intoxicare mediatica. Majoritatea nu!
Carnatii ne-au reprosat ca nu suntem destui pentru a infaptui o revolutie si a insemna ceva periculos pentru putere. NIci nu vrem sa devenim carne de tun ci vrem sa traim liberi iar tineretul citeste strategii militare, tehnici de lupta si arta deceptiei in terenul inamicului. Nu mai exista lupta in transee si nici la baioneta. Exista minte curata si inteleapta. NU vrem sa devenim eroi vrem doar schimbarea pe care noi sa o producem si sa o conducem. Nu vrem sa fim carne de tun.
N-avem program si nici lideri, n-avem revolutia in sange dar avem promisa de la parinti, libertatea pentru care au suferit ei destul. Voi doar ati prelungit suferinta pana la noi. Din totdeauna suntem generatia de sacrifiu si daca ar fi dupa voi nicicand nu s-ar termina. Ajunge!
Lideri suntem toti caci nu ne batem pe ciolane ci vrem toti nu libertate ci respect. Idei si programele politice nu au ce cauta in idealurile noastre. Am invatat istorie ca sa ne aducem aminte despre politica ca de pietrele de silex ale neandertalilor. Vrem egalitate si mai vrem si pedepsirea celor care au calcat stramb.
Daca ne raspundeti cu violenta atunci sa va tineti bine de bastoane caci rabdarea nationala ajunge la apogeu si nici un baston sau glont nu ne doboara. Ne face mai hotarati caci ne loviti si omorati fratii. Infiltrati agenti in randurile noastre infometatilor? Sa-i luati si sa-i prezentati familiilor ca eroi ce au complotat impotriva revolutionarilor. Nu sunteti infailibili. Reusim sa va cititm de pe fata cu orice mustata sau peruca aveti. Stim dar tacem. Ne pregatim la fel de perseverent ca si voi.
Ori cu noi ori impotriva. Decideti-va!

Editare:
La meciurile de fotbal distrugerile sunt masive si nimeni nu plateste pentru asta. La demonstratia anti Basescu distrugerea s-a limitat la 2-3 geamuri sparte si deja se bata darabana despre huliganism si vandalism? Politia si jandarmeria sa se echipeze ca la carte caci la cati "fierari" sunt prin salile de cartier or sa zboare borduri intregi de 15-20 de kile si nu pietre din paviment de 5x5 cm. Mai vorbim noi despre asta...

PS. Se vede bine baieti? Reusiti sa intelegeti mesajul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu