luni, 23 ianuarie 2012

Solutii. Nu de spalat geamuri

1.Agricultura
In supravietuire(de orice fel) exista mai multe sisteme si acronime. Unul dintre ele este numit regula lui 3. Adica rezisti cate 3 unitati de timp in functie de zona si situatia in care te afli.
3 minute fara oxigen
3 ore fara adapost
3 zile fara apa
3 saptamani fara mancare
3 luni fara dragoste. Se poate spune contact. Cu orice alt animal cu care se poate realationa. Exclus pedofili!

Romania este in primul 3. Se vorbeste despre reusitele(esecele)guvernului Boc in fata lumii. Credibilitatea noastra ca tara acum este buna datorita masurilor cretine de austeritate.A mai aburit el o perioada dar esentialul e asta. Credibilitate tarii e buna pentru imprumuturi nu pentru populatie. Daca asta e tot ce poti da inseamna ca esti tradator de tara si meriti inshis 20 de ani(sau cat dracu o mai fi acum) si interzicerea unor drepturi. Eu personal te-as posta in Piata Universitatii cate 1 zi pe luna pentur aprecierea romanilor fata de tine. Ammai auzit si ca Doamna de fier(M. Thacher) a avut rezultate. Fuck her! Erau alte vremuri si se numeau, razboiul rece, cortina de fier, crestere economica pe hartie(vezi cacamerica) si prosteala pe fata dupa modelul regal. Poporul sunt eu!
Singura solutie pe termen scurt, mediu si lung este agricultura. Punct.
Daca citim Sun Tzu aflam ca statul este terenul fizic iar bunurile sunt oamenii. Statul apara doar terenul caci asta inseamna indivizibil. Ori carnatul asta vine Rosia Montana. Acolo de nu s-ar face niste eco turism si agricultura cu branza si rosii sanatoase pentru straini? Le dam si mamaliga buna daca nu ne mai vindem tara metru cu metru caci o sa avem nevoie de pasaport sa traversam strada. NU numai guvernul actual a vandut tara. Nu! Monasanto exista in Romania din '84. Aia nu au venit pentru picnic ci pentru teren si prosti care sa cumpere seminte.
Sa revenim la agricultura.
In loc de blugi si haine cu preturi cu lungimea numarului de telefon si defrisare(chiar si aia legala)ne putem cultiva singurei canepa. Ies niste haine din canepa de n-ai aer. Sunt skin friendly, ecologice, nonalergice, naturale si sustin agricultura. Scoti hartie in canepa. Nu ingalbeneste nici dupa 50 ani (nici 200 de altfel)si nu se strica ca cea din arborii codrilor romanesti. PLantam eventual si niste iarba(indica) tot pentru turism. Facem mai multe tipuri de turism. Unul pentru rosii si branza, altul pentru indica cu venituri colaterale(iarba, cazare, mancare, haine din canepa, muzeu ca in Olanda, suveniruri, etc.), turism medical pentru cei bolnavi cu cancer(tot pentru indica). Numai americanii vin in zeci de mii trimestrial. NU mai punem europenii. Putem face banci de seminte rare si putem sa exportam Lichy sau rosii negre. Folosim uleiul de canepa pentru bolile cardiovasculare si motoare diesel. Folosim sfecla de zahar pentru alcool si inlocuitor de benzina.
Lucerna creste ca din apa pe pamant romanesc. Fara GMO! Furaj de calitate si nu faina de peste si soia alterata. Lapte sanatos. Fermele de branza de capra(care e extraordinar de scumpa prin occident)se tin cu nutret de calitate. Rahatul de animal se arunca pe ogor si nu aduci F1 sau RoundUP. Folosesti alte metode.
Uleiul de rapita oare ce e bun daca nu la tehnologie aviatica(asta pentru aia care comenteaza aiurea ca ne intoarcem la epoca primitiva)? Hectarul romanesc da cea mai buna rapita. Dar nu se spune asta. Trebuie sa umblu eu, neica nimeni prin tara sa aflu cum merge agricultura nu cei responsabili si care primesc bani din darile si taxele mele. N-am specializare am bun simt. Taranii isi plang in pumni ca nu le cumpara nimeni laptele. E prea gras. Il arunca ca ingrasamant.
CArtoful de Covasna bate orice cartof al Frantei. Graul romanesc a hranit Europa secole. Nu e bine... Tre' sa importam! Importa-v-ar Yeme si Angola.

Putem face multe din agricultura dar cel mai important aspect ca m-am indepartat de la subiect este hrana. Bai guvernanti. Noi cumparam mancare de afara cand produsele noastre sanatoase, nemodificate genetic se strica in ograda oamenilor? Suntei cretini si meritati decapitati pana la ultimul. Se numeste genocid ce faceti voi. Se numeste inalta tradare. De fant meritati nu omorati ci pusi in lanturi pe plantatie. Ca sclavii de alta data.
Agricultura ne scoate din kktul asta de criza. Nu bancile, nu Boc si in nici un caz Basescu sau cacamerica.
Vreau sa cumpar teren dar nu am serviciu..ce rahat fac? Iau bani de la banca?

Nem tudom SIF or Forex. Обсуждение сельское хозяйство!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu