marți, 17 ianuarie 2012

Unde-i adevarul despre romani?

http://www.gandul.info/news/imaginea-protestului-din-bucuresti-prin-obiectivul-unui-fotograf-unii-jandarmi-s-au-pretat-la-violenta-la-fel-ca-cei-cu-glugi-9150164 Ca o poza face cat 1000 de cuvinte stie toata lumea. Ce nu stie toata lumea straina sau romana e ca nici un protestatar oricat de muritor de foame a fost nu a pus mana sa fure din vitrina proaspat sparta. Nimeni nu a venit la distrugere intentionata ci la incheiat socoteli cu jandarmeria. Ultrasii stiu mai mult fata de majoritatea protestatarilor. NU numai asta era scopul dar c'est la vie
E adevarat ca majoritatea tinerilor abia aveau cerneala uscata pe buletin dar tendinta crescanda spre ce urmeaza ar trebui sa puna pe ganduri orice om matur si intreg la cap. Romanii nu au efect de turma la violenta. Sunt miserupisti. Daca nu credeti cititi Gustave le Bon si vedeti ce inseamna latin violent. Incercati Argetina sau Bolivia sau Columbia. Mai incercat si iritarea vecinului cu neamul arab. La aia nu misti sau te fac kebab; la propriu. Mai incercati varianta celor 2...francezii. O sa va stea mintea-n loc.

Romanii nu fura drept razbunare la o nedreptate. Romanii nu distrug aiurea ca germanicii.
Romanii sunt intelepti indiferent de varsta si inca mai au rusine. Orice varstnic are drept de comentariu in fata oricarei grupari de tineri. Inca mai avem asa ceva. Se numeste rusine. Din pacate nu o sa mai tina mult daca tendinta e de violenta ascendenta.
Optiunile celor care vor sa distruga nu trebuia intreptata spre magazine si reclame ci spre sloganurile partidelor. Nu locatiile..caci nu sunt atatator.
Mesajele celor care trebuiesc demisi(in mintea protestatarilor) trebuie sa dispara. NU bunurile ca acest Blog e public si nu imi permit pentru sa incalc legea care ma guverneaza. Si nici legea unanim acceptata a Romaniei. Distrugerea sloganului..e altceva.
Avem o tara plina de sloganuri.
Sa traiti bine, Iarna nu-i ca vara, Esece, Care este, si restul. Mai sunt si indivizi care nu au sloganuri dar ii cunoastem prea binedupa comportamentul deviant antisocial. Cocos, Udrea, Mausoleu Videanu, Piticul Boc si restul gastii.
Traian Igaş zice asa:
"Nu putem să lăsăm un număr restrâns de oameni să bulverseze activitatea la nivel naţional şi cred că opinia publică nu este de acord cu aceste manifestări"
Activitatea de furt intens al guvernarii sau care activitate caci dupa cum bine se vede, majoritatea populatiei nu are curaj sa iasa dar e solidara cu acesti huligani. Deci?
PS. Nici eu nu am curaj sa ies degeaba(nu e chiar degeaba..mi-o iau!) ca sa-mi care un cioban pulane pe spate. Daca ies..pai imi iau si eu macar un par, o ranga sau un baston din fibra de sticla, daca e sa fie de treaba; sa-mi mai iau si un constum antivandal..sa fiu pe picior de egalitate cu Garcea. Sa vedem unde sta puterea daca nu au legea in spate!
Sunt un fel de tiganusi mucosi care urla la fratele armata in cazul in care si-o fura. Astia sunt jandarmii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu