vineri, 10 februarie 2012

Alte curiozitati

Am revenit cu creierul meu mononeuronal si cu multe ganduri ciudate si intrebari si mai cretine. Multe vad si putine inteleg. Incep sa cred ca locul meu nu e aici. Poate nici timpul nu s-a coroborat foarte bine cu dumnezero, campul morfogenetic, energia universala sau ce rahat o exista acolo. NU in nori ci in univers. Prefe sa cre ca sunt printre cei de care Q* a facut un mare misto si ne-a bagat in acest timp. NU e locul nostru si nici timpul nostru. Poate trebuia sa fim in epoca de piatra sau peste niste sute/mii de ani cand omenirea ar fi fost/ va fi ceva omogen si intr-o singura miscare sincrona si sanatoasa. Intr-o singura miscare ciclica sanatoasa pentru organismul numit omenire. Probabil o sa mai pun intrebari sau o sa-mi mai dau raspunsuri in ce priveste anumite aspecte ale vietii noastre. Acum ma roade un singur aspect. Limba!
Nu aia e porc amestecata cu alte organe intr-un sos de rosii si nici aia ascunsa in locurile unde nu bate soarele din camerele mari placate cu marmura cu multe scaune si 2 camere. Nu! Ma refer la limba romana. Ne putem asemana cu o insula in mijlocului oceanului. Toti vorbesc orice altceva decat de vorbim noi. Facand o mica paralela, imi aduc aminte de un interviu cu Jiddu Krishnamurti. Knowledge & Transformation of the man se numeste. Acolo exista un cuvant foarte interesant.Se gaseste si in limba lui. Cuvantul este Tradare. Are aceeasi forma, inteles si explicatie. Este un cuvant cu o mare importanta. De orice fel. De la concept si pana la sensatie psihologica sau inducere mentala. E la fel de negativ ca moartea. Dar sa revin la subiect.
Suntem singura tara de origine ariana! Suntem singurii cu limba indoeuropeana. Nu stiu de ce i-au mai pus si europeana caci multe nu sea leaga in afara de zona in care traim. Limba arienilor nu are nici o treaba nu blonzii lui Hitler si nici cu alt european in afara de albanez. Aia nu sunt neam blonzi. Suntem o insula de arieni(latini) intr-o mare de slavi. Avem si o parte a tarmului atins de cateva valuri ugrice dar atat.
Oare cum este posibil ca dupa secole de hoarde am rezistat si acum dam inapoi? Oare nu stim deja ca avem talent la inlaturarea unora mai ceva ca Brutus? Suntem panicati ca vin evreii, ungurii, americanii(hai sa o vad si p'asta!) sau rusii. Hai sa o dam pe fata. Rusii n-au plecat de la noi ever dupa ce au cazut Romanovii. Americanii au fost asteptati cu paine, sare, taranci sanatoase(mai bine daca puneau ciobani), leurda si palinca. Aiurea. N-au venit si nici n-or sa vina vreodata. Daia existam noi romanii; sa tinem piept musulmanilor si sa nu intre in Europa, sa tinem rusii la distanta de coasta estica a cacamericii sa le dam de baut moca si sa le trimitem prostii nostrii in Vegas. Daia existam. Curios faptul ca totusi vorbim singura limba ciudata din Europa. Nu ne incadram nu ne amestecam de secole, nu vrem nici de-ai dracului sa ne schimbam limba. Doar o imprumutam sa o punem pe diverse buci incretite de papa, presedinti, regi, etc.
Nu credeti?
NImic nu se va schimba vreodata. IN haitele de lupi exista in alfa dar mereu oamenii de stiinta "britanici" uita sa mentioneze si omega.Este cel mai important din toata haita dar toti vor sa auda de alfa male.Ete ca suntem omega male si cum cineva trebuie sa faca curat si sa stinga lumina oare cine o fi? Elementul omega ia toate suturile, muscaturile si umilinta celor de dinaintea lui. El are un rol si putini stiu ca e cel ami important. El este elementul ce tine tot laolalta. Daca un alfa moare incepe o bataie intre cei dupa el si intr-o saptamana toti uita seful mort. La un omega mort toata haita il jeleste 30 de zile. Oare de ce?
E singurul element care preia toate frustrarile si neintelegerile. E adevara ca maninca ultimul dar mereu maninca. Putin si prost dar maninca. NU moare de foame niciodata. Alfa are grija de el pentru ca fara omega iese revolta. Nimeni nu vrea sa fie omega dar cine e acolo trebuie pastrat in acea pozitie si nu omorat. Schingiuit, batut, putin infometat dar nu mort. Cand moare Omega, moare haita!
Asta e rolul nostru in Europa. Orice omega poate deveni alfa peste noapte(pentru ca are acces la alfa cand vrea muschiul lui)Trebuie doar sa-si foloseasca coltii ca la mancare si poate ajunge in frunte dar nu gandeste asta pentru ii este frica. Pana acum am fost in viata pentru ne pastram statutul de omega dar potentialul de alfa se ajunge doar cu curaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu