miercuri, 22 februarie 2012

Manipulare. Extras din manualul pentru clasa a 3 a

"Evenimentul zilei" a intrat în posesia unui sondaj CSOP, potrivit căruia actualul premier Mihai Răzvan Ungureanu a intrat în topul încrederii în politicieni direct pe primul loc. Cercetarea arată că 29% dintre români au ”multă și foarte multă” încredere în șeful Guvernului.

Locul doi a fost adjudecat de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, cotat cu 28%. Liberalul Crin Antonescu, co-președinte al USL și candidat la Președinție din partea acestei formațiuni, este abia al treilea, cu 26%, în timp ce în partenerul său Victor Ponta (PSD) au ”multă și foarte multă încredere” 25% dintre cei intervievați.

În ceea ce privește nivelul de satisfacție față de activitatea lui Ungureanu, 38% s-au declarat ”mulțumiți și foarte mulțumiți”, 32 % au fost ”nemulțumiți și foarte nemulțumiți”, în timp ce 30% nu au știut ce să răspundă sau au refuzat să o facă.

Pe de altă parte, se remarcă faptul că, imediat după ce Mihai Răzvan Ungureanu a fost desemnat premier de către președintele Traian Băsescu, iar PDL a luat decizia înlocuirii tuturor miniștrilor, proporția celor care cred că România se îndreaptă într-o direcție greșită a scăzut până la 74%.Cum este posibil ca ziarul sa puna pe hartie asemenea mizerie infecta? Varza ziar, varza articole, scrise de indivizi(nu sunt persoane!) cuparati pe 30 de arginti.
De ce 3 si nu 2 variante? Pai pentru ca 2 inseamna dualitate iar una se elimina pe cealalta ori ei nu vor asta ci doresc doar formarea de opinie a acelora care nu au asa ceva. Acei indivizi care cumpara aceasta publicatie putrida merita doar un singur lucru. Nu educatie, nu intelegere si nici macar mancare si adapost intr-o fundatura de puscarie. Merita acelasi tratament ca si autorul acestui articol. Aprindere la plamani.
Italienii si rusii stiu cum se manifesta boala asta. Rapid. Maxim 10 secunde!

Nici pisica mea nu-si face nevoile pe ziarul asta si romanii dau bani pe el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu