marți, 21 februarie 2012

Nimic nou la orizont. Istoria se va repeta fie ca vrem sau nu.

Fara introducere ca am draci.

http://antiiluzii.blogspot.com/2012/02/scrisoare-din-polonia-asasinarea-lui.html
Cum era de asteptat, adevarul iese la suprafata si nici un dosar clasificat nu il poate acoperi ca pe vremurile cortinei de fier. Acum este clar. Rusii si cacamericanii lucreaza in echipa si nu in opozitie cum vor ei sa credem noi, prostimea. Planul e simplu. Control total si fiecare isi va stoarce sclavii cum poate si stie mai bine.
Nimeni nu doreste munca unui guvern mondial dar toti vor foloasele. De fapt nu este nimic greu atat timp cat ai gusteri care iti dau raportul la fiecare secunda. Sunt totusi curios cu ce i-a prostit pe rusi, americanii (Roth.., Rock.. si restul)? Ce le-a promis? Rusia? Nu o aveau oricum?
Romania? Pai nu e a lor in mare parte deja? Inca imi rulez prostia mea de film in cautarea raspunsului. E ceva tare putred si tare mi-e ca o sa aflam cand e deja prea tarziu. Nici rusii nu mai au simtul national. Ne ducem pe copca si gheata are kilometri grosime.
http://www.thinkagain.ro/inca-o-magarie-reforma-la-soferie/#comment-3863
Este atat de simplu sa se vada realitatea de ingradire a drepturilor incat pare stupid sa gandesti ca vom ajunge exact sclavi la mila baietilor care si astazi sunt la putere. Doar ca atunci vor avea mult mai multa putere de decizie. NU gresesc cand spun ca va fi arbitrar. Nu ca acum e altfel dar desi par psihotic si multe pietre vin in zbor spre mine, veti vedea ce rahat maro ne asteapta. Fix diarie!

Planul e simplu. Extraordinar de simplu. Cauzare de agitatie psihica pe toate caile pentru a capia omul de rand si a-i rupe orice punct de sprijin. Fie legal si/sau moral, acest punct de sprijin in scurt timp va disparea. Exact ca la vantoare. Stiri despre lumea ce kkt in care traim, emisiuni la radio despre arogante maxime(WTF?), filme mainstream despre razboaie si SF-uri cu extraterestrii(vezi psihoza generata de Orwell cu razboiul lumilor), legi date de-am*ulea si restul de metode bine studiate de-a lungul anilor in sistemele de guvernare.

Foaie verde de dudau/ O sa fie si mai bine!
Atat timp cat Polonia a fost de acord cu acceptarea scutului cacamerican antiracheta pe teritoriul ei iar vecinii ei au raspuns printr-un accident oare ce se mai poate intelege daca nu legaturile foarte stranse dintre cele doua mari puteri. Exhibitionismul armat al rusilor si al americanilor nu ma duce decat catre un singur gand. Inarmare pe tabla de sah si atacul pregatit in orice moment pentru orice tara din Europa si orientul mijlociu. E clar ca nimeni din cei doi nu va ataca direct tintele ci vor directiona rachetele din zonele dinainte aranjate. Fix sah cu patratele facute din tari si nu bucati de lemn alb si negru.

Invatati, invatati, invatati sa supravietuiti! Oricum nu conteaza prea mult cat stii. Cine supravietuieste haosului si masacrelor legale va servi drept buni cetateni ai noii lumi. Macar stam vii si ne invatam copii, adevarata istorie.

Deci TA, UK nu este o solutie decat in cazul in care Churchill s-a reincarnat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu