miercuri, 15 februarie 2012

Titlu

Astazi nu am nimic interesant de comentat. De fapt as avea dar nu intra in incidenta blogului. Daca nu scriu...citesc. Bloguri, forumuri(mai putin unul care nu merge...Shino!), site-uri si alte asemenea. Din loc in loc(pana intra in vigoare ACTA. Eu sper sa moara in scutece) dau peste Semper Fidelis. Ma uit, citesc si nu inteleg nimic. Citesc mai jos explicatiile unuia:
https://www.semperfidelis.ro/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?72737.last
M-a lasat masca. Le are cu informatia de calitate.
Citesc si semnatura lui:
1. The right of every man and woman, from birth to adulthood, to complete upkeep, clothes, food, shelter, care, guidance, education, all at the expense of society. - M. Bakunin, Revolutionary Catechism

SUnt cucerit de aceasta fraza si mai ales de cine a spus-o.
De azi il citesc zilnic.

Un comentariu:

 1. Testo, frate, nush' ce se intampla prin phpbb Romania... am impresia ca specialistii lui peste umbla in draci la limbajul de programare si asta e motivul pentru care nu putem accesa forumul.
  Nu mai spun de faptul ca nu vor in ruptul capului sa-mi dea arhiva ca sa pot face in sfarsit mutarea pe domeniul cel nou.
  Dar muncesc si eu la arhiva asta si cand o sa o finalizez o sa dau de stire tuturor.... momentan astept si eu sa ne relanseze platforma.

  Semperfidelis.... dragut forum- obisnuiam sa intru pe el in vremurile trecute.... daca nu-mi aduceai aminte de el cu articolul tau cred ca-l uitam complet. Nu de alta dar masonii imi cad cam greu la stomac, in special cei de la doi si-un sfert, printre altii din alte servicii care-si fac veacul pe-acolo.
  Vezi ca brainstormingul ala de informatii de pe-acolo e pozat calculat- e necesar un bun discernamant si multa atentie la red herrings- mult balast din care trebuie culese doar chestiile pe care le poti verifica prin terti.
  Ai sa gasesti acolo si muuulta dezinformare, jocuri psihologice, formatori de opinie si observatori extrem de bine educati si politicosi. Tot ce e scris pe-acolo e dat publicitatii cu un scop. Ai sa te prinzi singur din ce parte bate vantul :))

  RăspundețiȘtergere