marți, 20 martie 2012

Bubuli vs. Evolutie

NU am descoperit eu apa calda si nici nu sunt vreun vizionar doar ca mai leg ceva dendrite si sinapse in plus.
Panica depopularii lumii nu mai pare asa de nasoala stiind ca oricum am da-o, in maxim 50 de ani lumea se duce pe p**a. Ce ne roade pe noi este ca vom fi secerati tot de oameni caci in cazul unui cataclism, omul se simte neputincios si in final cedeaza dar in cazul unor baieti vii, ingeniosi si cu mare putere de convingere e dificil sa accepti ca un seaman de-al tau are maro in loc de creier.De fapt cu toate buncarele lor de seminte isi pregatesc supravietuirea. Jalea mare nu se vede inca la teve si radio sau internet pentru ca lumea este mult indopata cu conceptii presupuse bubuliene si oculte. Rahatul vine dar din pacate pentru noi nu din spatiu sub forma verzilor sau a celor gri. Nicidecum. Si nici din adancurile marilor si a locuitorilor de sub pamant sau a alora din dosul Lunii. Nici aia de pe Nibiru, Sirius, sau Betelgeuse. Vine din singura cauza logica si normala. Vorba lu' Badea cu discutia dintre planete...supra popularea.
Suntem din pacate ca un virus care stie doar sa manince fara sa faca nimic. NIste bacterii al dracului de rezistente la "tratamentul" natural al Terrei. Pentru omenire, nici inundatile nu mai sunt ca pe vremea lui Noe si nici eruptile nu mai impresioneaza ca la Pompei. Suntem ai dracului de multi si nici bubuli sau bolile iesite anual din laboratoare(specializate in pandemii) nu mai fac fata. NU vine nici un dumnezero sa ne umfle planeta cat Jupiter sau vreun BUddha sa ne duca in neant. Totul depinde de noi si in loc sa mentinem balanta pe zero, napadim planeta ca o ciuma. Lumea parca incepe sa se formeze ca in Resident Evil cu o mica elita pusa la adapost si cativa prosti care lupta pentru inca o zi in plus.
NU e cazul sa ne panicam. Noi vom suge oricum toate resursele naturale. Copii si urmasii nostri vor cadea ca graul la secerat. E logic ca baietii nu vor sa ne dea lucrurile lui Tesla si ale altora. Pai prostimea are utere mare si cu toate armele noastre nu putem sa le facem fata. Asa ca le mai dam niste razboiaie iar noi ne vom retrage in umbra.
Eu le urez sa se bage sub pamant. Macar asa vor prinde gustul si senzatia. Se vor obisnui ei pana la urma si sa-l mosteneasca pana cand or sa devina una cu el.
Maktub

De final:

Un comentariu:

  1. Au mai fost vremuri cand planeta era suprapopulata si au fost consemnate in izvoarele istorice ( Densusianu le-a citat ).
    Au avut grija zeii sa reduca din populatie : o sa aiba grija si de data asta.

    RăspundețiȘtergere