duminică, 25 martie 2012

Mistere

Eric von Daniken este un personaj foarte interesant si multe informatii(de fapt mai multe intrebari decat raspunsuri) care sustin cartile sale imi dau senzatia de comercial. Pune multe intrebari existentiale dar din pacate nu le poate rezolva. Nu este un investigator ci un colectionar de mistere. Cel putin asa il vad eu.

UFO. O sa cred in el cand o sa pun mana pe unul iar din chestia respectiva o sa iasa unu' care o sa comenteze: "We came in peace" sau "du-ma la sefu' tau!" Altfel cred doar ca sunt variante de aeronave secrete. Poate o sa cred daca ma plimba pana pe Mintaka si inapoi.

Nazca. Greu de spus. Informatii suficiente. Ecran albastru. N-avem directie, lungime, proportii cu restul desenelor, pozitia lor fara de alte repere din zona si alte informatii. Stim doar ca sunt desene in tarana intr-o zona unde nu bate vantul. Atat. Daca ne agatam de simbolistica celor cau au locuit acolo si in acelasi timp credem ca ei le-au facut poate trebuie sa ne intrebam de ce am exterminat bastinasii inainte sa-i intrebam despre mazgaliturile lor.

Triunghiu' Bermudelor. NImic cu multa reclama. INsulele au nevoie de turisti creduli pentru cresterea economica. NU?

Piramide. Le-au construit egiptenii cu dalti ce cupru si nisip lipit cu scuipat de sfoara de papirus. Metoda arhaica de taiat granitul pe care l-au carat cu busteni pe care nu-i aveau dar nici roata nu o descoperisera. Colac peste pupaza, cuprul nu era exploatat in Egipt. In schimb caile de acces ale sufletelor faraonilor sunt extraordinar de bine pozitionate fata de niste constelatii la care nici peste 500 de ani nu o sa ajungem la ele, indiferent cat petrol consumam sau gasim pe pamant. Basca, dimensiunile edificiului sunt multipli de o masura a lungimii care nu era folosita de egipteni. Aia foloseau cotul(un fel de 53, ceva cm.) dar dimensiunile sunt in multiplii de Metru. Fara nici o virgula! Mda. Ai dracu egipteni.

Cranile de cuart. Niste primitivi le-au frecat cu nisip de plaja pana cand le-a dat un aspect de sticla transparenta chiar daca ditai cristalul avea densitati diferite. NIsipul de frecat e logica corecta.

Machu Pichu. Niste primitivi cu arme de obsidian, au carat blocuri de piatra de maxim 50 Tone in edificiul tarii lor. Un fel de catedrala mantuirii neamului antic. Pe deasupra, fatetarea rocilor a fost facuta la o precizie de zecime de milimetru. Nici astia nu stiau nimic despre roata in schimb ridicau greutatea unui autobuz la 3-4-5 M inaltime si o pozitionau extrem de precis doar cu franghii. Probabil de Marie. Pardon asta e din Afganistan deci nu aveau canepa. Probabil cu sfoara de coca sau liane d-ale lui Tarzan. La dracu...si asta-i din Asia. Ca sa fie si mai interesant, stiau sa faca trepanatii si operatii pe creier. Eu cred ca-si dadeau gauri in cap din cauza guvernantilor dati pe coca. ina.

Atlantida. Astia sunt niste primitivi care au reusit sa-si scufunde insula pe care isi duceau zilele. NU avem dovezi palpabile dar daca plecam urechea la Platonel, a existat. Se jura pe rosu si verde stop! La fel si la Zamolxe dar astazi ce mai conteaza scrierile unui antic., Era prea primitiv sa-l luam in seama ca de fapt zeul dacilor a fost un om cu cap si nu un dumnezero obosit si capricios. Atlantida nu ofera dovezi dar credem. Un fel de dumnezeu ceresc. Zice unu' ca exista si gata. Pe de alta parte nici limba sau scrisul nu il mai avem dar stim ca e acolo. Google space scoate bucati in imaginile sale iar google earth niveleaza artificial cu pixeli niste zone de pe fundul oceanului planetar. Fix stiinta pura.

Stonehenge. UN fel de Sarmizegetusa dar oficial acceptat ca mai antica decat a noastra. NImic dovedit dar acceptat unanim. Clar si fara comentarii contra, ca niste neolotici care sapau pentru niste cremene si silex de facut varfuri de sageti au avut o revelatie despre ce trebuie sa construiasca. UN altar solar sau ceva calendar celest care sa dea erori de gandire genilor academice din secolul 20 si 21. Sigur erau maestri in manipulare si mind control la distanta. Ca timp nu ca spatiu. Stonhenge a fost construit de smecheri, Sarmizegetusa de fraieri. Ce baieti dăstepti expertii astia...n-ai vazut.


2012. Planete X, cutremure, Ploaie de stele(nu la teve), revarsarea de ape ca pe timpul lu' Noe, furtuni de nisip, pamant, apa, aer, foc, metal, lemn, etc. Vin Anunaki se iau la tranta cu inuaki. Vine Enkidu sa si-o mai ia inca odata de la taurul ceresc dupa ce in prealabil si-a luat-o de la Ghilgamesh. Ishtar nu e Maria si disperarea masculina nu a cunoscut vreodata perioada fertila a matriarhatului. Sfarsitul e aproape. Aproape in fiecare an. Anul trecut a fost de 2 ori. Anul asa e cu surle si trambite ca vin verzisorii ET care ne colonizeaza pentru Paladiul din sigla de la Spyderco Centofante 3 si Xenonul din farurile masinilor cu prestanta. Aurul de la beregatile tanguitorilor de pe plaiurile mioritice nu au nici o valoare In schimb ala din Rosia Montana e cel mai smecher cu putinta.. O avea smecherie concentrata per gram mai ceva decat ala din Ferentexas si Pipera. Furtuni solare care rad viata de pe pamant dar care nu au mai fost ever pana acum. De fapt nici macar nu poti spune ca a mai fost daca a ras tot. Triky nu? Tot un fel de minciuna religioasa si stiinta asta. A mai fost desi nu avem dovezi in acest sens dar daca spunem noi, cercetatorii britanici... asa e! Mai nou, cercetatorii britanici au facut studii sa vada cine prepara cea mai tare pizza. Cica italienii. EI aveau dubii daca creatorii ei inca mai pot. Se presupune ca prostimea da bani pentru astfel de studii. Eu le numesc studii de mass prosteala. NIci un ban nu se duce pe nici un studiu dar da bine daca se spune ca 5 catralioane s-a dus pe aflarea genei umane din Africa. A aluia care a emigrat in nord si a po(îm)pulat lumea. Mai au sa ne spuna ca il chema Ion si era urmarit de blestemul pamantului. Aia eficienta!

Uite un expert din gasca cercetatorilor britanici:

Un comentariu:

  1. Daniken ESTE comercial, si asta e unul din motivele pentru care refuza sa dea raspuns multor intrebari.
    Un alt motiv ar fi, ca ....tine la viata lui. Cine vrea mai mult decat first level ( ceea ce ofera Daniken ) ....sa faca munca individuala !
    Sunt mult mai multe artefacte ramase din istorie, nu doar cele mari si interperetabile, pe care le aminteste Daniken. Insa si asta tine tot de studiul individual : e plin alumea de ele,multe sunt prin colectii particulare, etc.

    RăspundețiȘtergere