joi, 8 martie 2012

Predic pentru...

Codreni. Pentru ca mai ai simtul national si incearca prin orice forma legala sa intre pe scena politica. Pentru ca garda de fier nu a fost in realitate asa cum e prezentata in cartile de istorie. Fie ea si alternativa.

Nationalisti si ultranationalisti pentru ca vor sa vada pamantul romanesc o noua Dacie. Aia a lu' Buerebista si nu aia de la Mioveni. Un nou suflu de incredere si crestere nationala cu reintoarcerea celor plecati in pribegie ne face sa simtim cresterea tarii nu prin cuceriri si granite marite ci prin cultivara mandriei ca suntem romani.

PPDD Pentru ca e singurul care a avut cojones sa dea pe post despre Monsanto.
Uite asa!

C.V Tudor. Pentru ca desi e catalogat psihotic are in el sange de roman si nu s-a sfiit sa scrie articole despre marsavia politica. Si despre scarbosenile lumii bune de altfel.

Pavel Corut pentru ca a scris destule poezii si carti(nu prea sunt alea romane)despre modus operandi la nivel national si mondial. Si pentru ca foloseste tugulanului sa stie ca sunt metode marsave de manipulare. Altele decat prosteala de la teve.

Napoleon Savescu si Nicolae Desunşianu pentru ca muncesc(doar unul din ei astazi) asiduu sa combata idiotenia istoriei de indoctrinare a ultimilor ani. SI nu numai asta...Punct(.)
Cei care comenteaza aiurea la ce am scris le urez: :* -> (_'_)

2 comentarii:

  1. Stii cumva unde as putea gasi informatii reale - daca pot sa spune asa - despre Garda de Fier? Ca de propaganda oficiala sint satula, iar varianta alternativa nu imi spune nici ea mare lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma indoiesc ca am comentat aiurea, doar ti-am cerut niste informatii referitoare la Garda de Fier, care e problema (ta)? Nu e nevoie sa (imi) urezi nimic de genul acesta, dar in fine, fiecare face atit cit il duce capu'.

    RăspundețiȘtergere