vineri, 16 martie 2012

Prosteala pe fata. Din ciclul stirilor de la ora 5.

Expertii ONU aflati in Iran pentru a inspecta facilitatile nucleare ale acestei tari vor sa viziteze un loc tinut secret. Aceeasi cladire a fost identificata si de un expert american ca fiind una foarte importanta.

O cladire din Parchin, observata si in imaginile din satelit de specialistul David Albbright, pare a fi un motiv de ingrijorare pentru SUA si specialistii aflati in Iran, scrie inquisitr.com. Albright a declarat ca imaginile surprinse din satelit i-au permis sa localizeze aceste cladiri suspecte in Iran.

Ele au un perimetru de securitate constituit dintr-un zid special. In 2005, expertii internationali aflati in Iran au vrut sa viziteze aceeasi locatie, insa accesul le-a fost interzis de catre autoritaile acestei tari.

Se banuieste ca Iranul detoneaza bombe in aceasta cladire, acesta fiind motivul pentru care ea este tinuta secreta. "Avem informatii ca acolo se petrece o anumita activitate", spune expertul Youkiya Amano, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (IAEA).

Constructia respectiva dateaza inca din anul 2000. Aceasta noua problema tensioneaza si mai mult relatiile Iranului cu SUA si Israel, state care acuza Teheranul de proliferarea armelor atomice de distrugere in masa.


1.Ele au un perimetru de securitate constituit dintr-un zid special.
Adica din PVC sau polistiren expandat?
2.Se banuieste ca Iranul detoneaza bombe in aceasta cladire, acesta fiind motivul pentru care ea este tinuta secreta.
Bombe detonate in cladire? Specialistii(expertii) astia sunt luati cu arcanul din evul mediu? Uite ca nu mai e secreta cladirea. Si?
3.Avem informatii ca acolo se petrece o anumita activitate.
Puteti gandi ca poate e o cantina sau catedrala mantuiri neamului persan?

In coltul albastru, Iranul scoate caninii de pudel la parada:
http://www.ziare.com/international/iran/iranul-avertizeaza-israelul-nu-ar-supravietui-o-saptamana-in-razboi-1156453

Hai frate odata..nu mai incepeti? Sa se declare stare de urgenta si in Romania!

2 comentarii:

 1. http://news.yahoo.com/gunman-kills-4-outside-jewish-school-france-101331556.html

  Interesant e ca in urma cu o saptamina, in aceeasi zona, s-a intimplat asta:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2115494/3-French-paras-shot-dead-moped-riding-gunman-Montauban.html

  Io zic ca alt "black op" Zio/Israel style, din care ei vor iesi victimizati, iar restul, gentilii vor fi din nou taxati drept calai. Se va gasi un tap ispasitor, probabil. Te-ar mira sa fie iranian?

  RăspundețiȘtergere
 2. E clar ca or sa urle ca din gaura sa sarpe ca e lumea rea domne. Trebui8e sa faceti ceva. Adica scoateti voi castanele cu manuta voastra. Noi doar va finantam. Ce nu m-ar mira este ca respectivul sa fie sirian. Iranian e putin probabil dar sirian...mai aproape de inamicul principal... 1950 reloaded. Iar in locul beligerantilor asiatici de vest or sa fie orientul mijlociu sustinut de Asia de nord+ limitrofii zonei de asediu si cacamericanii.

  RăspundețiȘtergere