luni, 19 martie 2012

Same shit, different day

LUmea nu se schimba ci doar se intoarce pe cealalta parte. Adica se culca de pe o ureche pe alta.
Istoria se va rescrie iar cu milioane(miliarde mai corect spus) de oameni in numele libertatii si al dreptatii. Se vor folosi iar stratageme antice de prosteala si indoctrinare pentru ca cei care gandesc si o pot face corect, nu doresc asa ceva. Altii care pot gandi corect dar nu au instrumentele si nici posibilitati materiale nu sunt lasati. Presedinti care dau impresia de oameni prudenti isi dau in vileag actiunile viitoare. Este foarte clar ca istoria primei jumatati ale secolului trecut se va repeta si in secolul asta. NU suntem prea departe de scanteia care va insangera lumea. Kazarii merg iar pe mana antisemitilor vizibili dar pe ascuns pro sionisti. Ne dam de ceasul mortii in prima clipa de viata si ne sufocam inainte de-a intra in apa.
NU avem nevoie de comisii indesate de experti specializati prin tari desertice ocupationiste si nici procesor de gandire pentium 7. Avem stirile care dau totul pe tava. Exact cum trebuie sa se intample pentur ca nimic nu poate fi ascuns la nesfarsit.
Loco:
1. http://ro.stiri.yahoo.com/pdl-vrea-referendum-pentru-constitu%C5%A3ie-odat%C4%83-cu-localele-114100940.html
Cum e mai bine sa facem? Amestecate si de-a valma sa-i derutam pana la dementa sau sa-i ametim pana nu mai pricep nimic? Parca amandoua deodata au un efect sinergic.
2. http://www.actualmm.ro/armele-la-control-toti-detinatorii-de-arme-letale-vor-fi-verificati-dupa-care-se-vor-lua-masuri-pentru-un-control-mai-strict/
Au impresia ca aici e cacamerica si vor verificari pentru somnul lor linistit ca nu exista forte impresionante care pot riposta armat in caz de... N-avem nevoie bah de arme de foc. Ci doar de foc. Arza-v-ar focu'!

Za lume:
1. http://ro.stiri.yahoo.com/sarkozy-%C3%AE%C5%9Fi-suspend%C4%83-campania-%C5%9Fi-instituie-alert%C4%83-terorist%C4%83-181259269.html
"Ne dam loviti in orgoliu si pe urma ii lovim noi, direct in inima". S-a dat liber la crime in numele libertatii globale. Prin global sa nu intelegeti Uruguay, Zimbabuinia si Romania(tot bananiera) cu democratie ca la carte ci toate cu control global. De la scutec la barba alba si de la vladica la opinca.
2. http://antiiluzii.blogspot.com/2012/03/pace-propaganda-si-taramul-fagaduintei.html
Tendinta antisemita se cultiva in laboratoarele sioniste mai ceva decat bomba atomica.
Ce? N-avem motiv sa incepem un nou macel generalizat? Va dam noi motive. Nici nu stiti cand va "simteti" anti evrei. Va implementam idei de o sa aveti impresia ca v-ati nascut cu ele. Chiar daca esti evreu si te catalogam drept: Evreu cu ura de sine.
Avem resurse; avem valoare; avem echipa cea mai tare!

Oricum nu conteaza un paranoic in plus.
NU stiu unde am gasit poza asa ca va pun numele ei: Anti_Semitism_by_Latuff2
Cred ca este asta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu