miercuri, 7 martie 2012

Stiri. Mai mult sau mai putin masluite

Israelul a decis deja să atace Iranul, cred oficialii SUA
Despre evrei se poate scrie o carte foarte groasa cu ce stim despre ei. Totusi, mai putem scrie o carte si mai groasa cu ce nu stim despre ei.
1. Americanii cred ca Israelul s-a decis deja sa atace Iranul desi stim ca Israelul este un fel de cacamerica mai mica. Adica sunt partenerul Americii pe viata noi stiind oricum deja ca bancile si marile concerne(americane si/sau multinationale) sunt detinute de evrei sionisti. Un fel de da-le tu in gura primul si daca comenteaza venim si noi. Fix metoda tiganeasca de râcă.
2. Evreii nu deschid niciodata gura daca nu au spatele asigurat iar cand cu boasele altora in mana incep sa urle din toti bojocii ca ei sunt victime si ca lumea nu face nimic. Manipulatori ieftini cu vine lupu', vine lupu'.
3.
Netanyahu a apreciat că a permite Iranului, în opinia sa hotărât să distrugă statul evreu, să deţină un arsenal nuclear ar putea fi interpretat ca şi cum ar fi vorba de un refuz al Statelor Unite de a bombarda lagărul de exterminare Auschwitz în al Doilea Război Mondial. "Prieteni, 2012 nu este 1944", a declarat el.

3.1 De aici inteleg ca Israel are cojones mai mari si mai tari decat cacamerica. II au la mana cu ceva. Oare cu ce? NU raspundeti e retorica!
3.2 Cacamerica a avut un mare rol in crearea holocaustului si ei o dau pe fata.
3.3 Daca nu bombardati Iranul va blamam ca nu ati participat la distrugerea inamicului.
3.4
"Prieteni, 2012 nu este 1944"
Sa moara măta că e asa!

4.
"Vreau să le cer celor 13.000 de apărători ai Israelului să se ridice şi să îi aplaude pe reprezentanţii Statelor Unite", a declarat el în faţa participanţilor la conferinţa AIPAC, încurajând "ovaţii în picioare".

4.1 alta dovada ca America e de fapt satelitul(ca pct. de lucru) evreilor.
4.2 America se hraneste oficial cu ovatii si neoficial cu urmatorul razboi care va mai ridica putin nivelul de trai al obezilor de acasa.

5.
"Democraţi şi republicani, salut susţinerea voastră neabătută faţă de poporul evreu", a adăugat Netanyahu.

Bonus: "Liderii statului Israel nu garantează doar securitatea statului Israel şi a cetăţenilor săi, dar şi fundamentele de existenţă a ţării", a declarat Netanyahu, intervievat în timpul unei emisiuni speciale a primului canal de televiziune dedicată marcării a 20 de ani de la moartea fostului prim-ministru de dreapta Menahem Begin. QED=America de azi Marea Britanie de ieri.
-----------------------------------------------------

AIEA: Marile puteri încearcă să adopte o poziţie comună în privinţa Iranului
Marea Britanie, SUA, Franţa şi Germania doresc elaborarea unui text care să critice Iranul pentru sfidarea rezoluţiilor Consiliului de Securitate al ONU prin care statului islamic i s-a cerut să pună punct programului de îmbogăţire a uraniului şi să coopereze cu AIEA pentru a dovedi că nu a lucrat în secret la fabricarea de arme nucleare.

Adica vrem sa vedem ce ai tu in curte si daca nu egzista nici o furca si topor, furam noi tot ce mai poti folosi ca arma impotriva noastra. Adica..M*ie bah islamist prost! Noi Le avem dar tu nu ai voie sa ai asa ceva. Daca te ranesti singur? Noi veghem la linistea lumii cum vegheaza politia romana cetatenii. Sa mor io(MB, SUA, Franta si Nazi).

Rusia si China le arata degetul zilnic baietilor din coalitie. Ca Brad Pitt in Armata maimutelor. La fiecare 3 secunde.

2 comentarii:

 1. ii clar ca lumina zilei ca va fi razboi.
  Faza nasoala va fi insa daca se baga in aparare Rusia, China si, din cate stiu eu, nici Venezuela nu va sta cu mainile in san ci o sa fie tot de partea Iranului.
  Si uite asa se va pune de un al treilea razboi mondial.
  Are cineva impresia ca Romania va fi neutra? :)))

  RăspundețiȘtergere
 2. Never ever Romania nu va sta deoparte. Razboiul care se prognozeaza pare a fi Israel&Co vs restul lumii. Romania va face parte din Co. pentru ca suntem condusi de evrei. Avem o singura sansa dar nu o scriu pe blog ci vom vorbi la locul stiut.

  RăspundețiȘtergere